fredag 4 december 2020

När regeringen skiter i folket, behöver vi riktiga hjältar som Hanif Bali.

Hanif Bali, M: 

Sist jag hade en insamling drog vi in över 50 000 kr till Svenska veteraner. Jag tänkte under julen starta en ny. Men till ett annat syfte.

Jag träffade en av de 16-åriga pojkarna som utsattes för det extrema överfallet på Solna Kyrkogård i höstas. Det är en händelse som nu förpassats till notiser men som jag fortfarande inte kan släppa.
I media har gärningsmännen redan fått böla ut, om sina drogproblem och hur de hamnat i ”dåligt sällskap”, hur de gillar promenader och TV-spel, sina drömmar om starta restaurang osv.

Men låt mig berätta om en av brottsoffrena istället. Han är en skötsam 16-årig kille uppväxt i Solna som är politiskt intresserad, han var en av de första att beställa min kampanj T-shirt i somras och har nyligen börjat träna.
Han såg under sommaren fram emot att börja en prestigefylld skola inne i stan, han hade kämpat hårt för de höga betygen.

Ung som han är har han på kort tid börjat se resultatet av sin träning, att han har på sig min ”Sons of Bali”-t-shirt när man träffar på honom på gymmet gör en såklart stolt.
Ibland kan man se sextonåringar och tro att de är vuxna, detta är inte en sån kille, han är intelligent ja, men du ser ungdomens oskyldighet och en snällhet som inte skulle göra en fluga förnär, en sån man instinktivt bara tycker om.

Mycket av det grusades på en promenad på hem en sensommarkväll.
De övergrepp som han och hans vän, helt oprovocerat, utsattes för är för grova för att kunna återge och vad jag kan läsa ser det ut som att de nolltaxerande slöddret till gärningsmän inte ens kommer kunna betala ett öre i skadestånd.

Därför har jag startat en insamling till dessa två pojkar över jul.
Bidra gärna med en slant.

Swish: 0708658039

2 kommentarer:

 1. Tänk, jag som trodde ni betalade skatt.
  För att dylika överfall inte skulle kunna inträffa...
  Förfluten tid, det.

  JJ

  SvaraRadera
 2. Jag hatar och då menar jag verkligen hatar,
  den svenska socialist-kommunistiska regeringen,
  som utsätter oss för dessa grova övergrepp.
  Det verkar som om de njuter av allt jävelskap
  som vi utsätts för.
  Hur mår dessa utsatta barn i dag?

  SvaraRadera