fredag 27 november 2020

Den lydigt följande massan är ett hot mot världen idag.


GP Adam Cwejman: "Därför är kränkthetskulturen totalitär."

Idag känner sig en stor majoritet individer/minoriteter speciellt kränkta. Dagens speakers corner är inget för alla, inget för folk gemensamt, tvärtom, ju mer sär du är, desto högre kan du skrika idag, för att få de böljande lydiga massorna att skynda till och vifta med plakat om påstådda gamla brott och försyndelser. (DVS det gäller inte extremt utsatta grupper med särskilda fysiska behov, de får fortfarande lida ensamma i det tysta.)

Idag kvävs åsiktsmotståndare med grova slagord, det är bara att hitta på det fulaste du kan säga om motståndarna och så dunka det i huvudet, och vråla högst, och med hjälp av flest kränkta, högljudda och okunniga följare.

De kränkta vill inte att du ska veta, känna till fakta och kunna argumentera. Argument är ute - hat, hot och våld är inne. Tyck som vi, och lyd - eller dö.

Cwejman: -"Kränkta människor världen över har något viktigt gemensamt och det är ett häpnadsväckande ointresse för världen runtomkring dem.
För de som verkligen hyser totalitära böjelser och vill kontrollera tanken är sådan frihetlig gränslöshet farlig. De kommer försöka skrämma dig så att du varken tittar eller läser fel."

Dessa lättända människor som aldrig tänkt en egen tanke, utan bara följer hårdföra aktivistiska ledare, med mer eller mindre dold agenda, är ett dödligt vapen i agitatorernas händer. 

De är ett stort hot mot världen 2020. Lika stort som Covid, och jag fasar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar