tisdag 20 oktober 2020

MP/S/ C/M/L/ V: -Vi ger islamisterna hem, gratis liv och pengar så bir de jättesnälla demokrater.

Utdrag ur ledare av Adam Cwejman GP.

-"Macrons regering börjar förstå att den här konflikten inte grundar sig i en motsättning mellan upplysning eller avsaknaden därav, utan om en konflikt mellan två världar som möts. Och det är inte alltid säkert att vissa, trots mötet med fina värdegrunder och utbildning, någonsin väljer den västerländska."


Kommentar NN: - "I PK-Sverige gäller kombinationen av, att förövaren alltid är det egentliga offret och måste skyddas och att färgade, per definition, alltid är offer, vilket gör islamister till nästintill oberörbara. Det är där vi står nu. Inget kan ändra det, så länge vänstern bestämmer i landet."


Min egen kommentar GP:

-- "Det tog trettio år för våra politiker och en och annan journalist att ens försöka begripa det uppenbara. I Sverige sitter de fortfarande och kliar sig i huvudet. 

Det blir intressant och se vart det bär i Frankrike, kommer krafttagen som förbereds att accepteras av det lynnigaste och farligaste våldskapitalet. Redan har uttalats en fatwa mot Macron av den senaste halshuggaren som EU bjudit in på gratisliv."

1 kommentar:

  1. ".. det är inte alltid säkert att vissa, trots mötet med fina värdegrunder och utbildning, någonsin väljer den västerländska".
    - En gång är ingen gång (Det västrrländska)

    SvaraRadera