fredag 23 oktober 2020

Löfvén, MP, L, V och C: - Vi bjuder in en miljon till!!






5 kommentarer:

  1. Jag blir inte förvånad om hovrätten åberopar självförsvar. Femtonåringens advokat säger att det blev så många knivhugg därför att han hade svårt att besinna sig. Undrar hur många knivhugg advokaten menar vore rimligt. En sjuk historia. Norrbotten har haft två mord på ett halvår där tre mördade en fjärde, alla asylsökande. Offren är begravda i Stockholm, föräldrarna ville att dom skulle begravas i Iran. Offret från Boden hade inget pass, så det gick inte. Troligtvis samma för offret i Kiruna. Strax före jul kommer mördarna i Boden att vara fria. Hovrätten sänkte straffen så att det i praktiken blev ett ett år för en avrättning, flera dussin knivhugg där också. Gissar att hovrätten kommer att ge mördarna i Kiruna mycket lindriga straff. Svensk juridik är i upplösning. I varje fall när det gäller L vandrare.

    SvaraRadera
  2. Sverige är ett sjukt land.

    SvaraRadera
  3. Det är faktiskt inte okej...eller rättare sagt... det är fullständigt oacceptabelt att vi har en sådan komplett oduglig statsminister som Stefan Löfven!

    SvaraRadera
  4. Uppdrag Granskning senaste citat:
    "Trots att Beirani (iranier) saknade id-handlingar fick han uppehållstillstånd." Han döms 1987 till utvisning och den domen gäller fortfarande.
    - Denna UG har blivit en 22 år sjuk historia när nu iranier kan utvisas men han vill inte och det är begripligt. Justitieministern Morgan intervjuas och är stolt när han framhåller att 90 % av utvisningsbesluten verkställs. De lyckade utvisningarna är de som saknar arbets/uppehållstillstånd. Så för att inte försämra statistiken över antalet som inte kan utvisas väljer en annan myndighet att inte yrka/döma till utvisning för grova brott när gärningsmannen inte är svensk.

    SvaraRadera
  5. Passar som sugpropp till avloppet!

    SvaraRadera