lördag 17 oktober 2020

Förvirrad och förtvivlad man 2020.

 En man skriver in till Jyllandspostens betalartikel
med en fråga som ligger helt rätt i tiden: -"Hur flirtar jag utan att kränka någon?" 

I en modern, post-industriell ekonomi tycks den nya manhaftiga kvinnan bättre lämpad än män, det är många som undrar om männen har kvästs för gott av vänsterns rabiatfeminister`

 Utbildning och anställlningsstatistik pekar ut en klart växande dominans när det gäller att kvinnan nu har högst status hemma och på arbetsplatsen.

Får vi se en välkommen come-back, eller har kvinnorna tagit över för gott? 

Eller är kvinnorna lika körda som männen om tio år, när endast kränkta rasifierade äger debatten, kvoteras in överallt och har högst status?


4 kommentarer:

  1. Igår råkade jag se ett program på kunskapskanalen om luktsinnet. I ett försök fick kvinnor känna på olika dofter. När dom hade ägglossning attraherades dom av machomändofter. Lite svårsmält för dagens feminister.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är en vanlig kvinna, avskyr översitteri och våld, men för mig är detta ett lika kvinnligt som manligt drag. Och jag älskar män som ser mig, lyfter mig och bekräftar mig, riktiga män. Inte ängsligt räddhariga fjollor.

      Radera
  2. Det var roligt att flörta, att med en blink visa min uppskattning. Mina ögon tindrande om någon svarade.
    Nu är det nätet som gäller med smileys och Tinder nu när den sista dansbanan är riven. Tråkigt för de unga och den danske mannen för det var en härlig spännande tid. Nu är allt borta. Blir det bättre? Tror inte det utan de fria frigjorda kvinnorna kommer en dag säga; Minns du.vi kunde välja allt. Nu kan vi bara välja färg på slöjan. Att vi inte såg det komma.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror tyvärr inte att vi ens får välja färg på slöjan. Håller med, saknar flirt.

      Radera