lördag 17 oktober 2020

Danmark har sina egna idiotiska Anki Rambergare

MORTEN BJERREGAARD, ADVOKAT: "Vem ska skydda oss mot statsminister Mette Frederiksen?"

-Regeringen vill säkra danskarnas trygghet med en lag som ger polisen möjlighet att införa uppehållsförbud och genomföra det genom att konfiskera kläder, smycken och pengar. Om detta är Mette Fredriksens sätt att trygga samhället och lagen, ja då står jag hellre utanför."

Min fråga är;  var är polisen och advokaterna när oskyldiga danskar, äldre som barn, hotas på exakt detta sätt- att tvingas ge ifrån sig allt man äger och ständigt förnedras till politikers, medias och juridikens totala likgiltighet.

Dansk kommenterar på Politiken, ord och inga visor: 

- "Överskriftens perifera och infama fråga och teckning har bara ett svar: -  Folketingets flertal! De är ett självlysande svar för en sann demokrat: Vi är många som har testat att åka kollektivt, upppehålla oss på en station, eller bara promenera på trottoaren, och uppleva mycket obehagliga situationer som kriminella gäng utsätter oss för. 

Det verkar helt förnuftigt att ett sådant beteende måste upphöra eller minimeras så gott som det är möjligt. Vi är många som lever och arbetar i fred, dag efter dag, månad efter månad och år efter år, det är oss som Mette Fredriksen med regering försöker ta hand om. 

Advokaten ovan och hans värdegrundsmedlöpare har inte förstått att folkets frihet upphör, när kriminellas frihet börjar."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar