måndag 28 september 2020

Polis Kenny Adersjö: -"När jag förbereder mötet med Mikael Damberg siktar jag högt. Jag vill vara både slagkraftig, nyanserad och gärna lite underhållande.


-"Hej Mikael Damberg, vi poliser är bekymrade..
Idag ska jag träffa inrikesministern. Jag tänkte försöka ge lite konkreta förslag och samtidigt navigera i den polariserade debatt som råder om kriminalitet. Allt detta på tio minuter", skriver Kenny Adersjö, utredare polisen, i GP.

Kenny Adersjö: -"När jag förbereder mötet siktar jag högt. Jag vill vara både slagkraftig, nyanserad och gärna lite underhållande. Det är ju trots allt inte varje dag man har en minister på besök."

-----------

Kenny Adersjö, varför siktar du på att vara nyanserad och underhållande?? Ingår det i din roll som polischef som fått förtroendet att föra fram polisens egna viktiga tankar i ett mycket, mycket farligt läge för svenskt samhälle??

Jag förstår den goda viljan hos polisman Kenny Adersjö, men detta är samma luddiga formulerande som politikerna använder och är vana vid. Många ord utan att komma till verkstad.Om jag hade tio minuter på mig med minister Damberg, skulle jag inte spilla det på en uppsats om värderingar, jag skulle spalta upp mina skarpa och väl genomarbetade förslag i 10 raka punkter om vad som krävs från NU. Det skulle skapa trovärdighet.

3 kommentarer:

  1. Vilket svammel. Han är polis i familjens och klanernas stad.

    SvaraRadera
  2. Som vanligt passar jag på att uttrycka mitt förakt för både poliskåren och samtliga enskilda poliser. Alla är fullkomligt värdelösa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förhoppningsvis menar du svenska. Ej finska...

      Radera