onsdag 23 september 2020

Minns ni när Ylva Johansson blåljög

för BBC 2017:  – "Jag skulle säga att han (president Trump) inte riktigt vet vad han talar om. När vi gör undersökningar över hur många kvinnor som blivit utsatta för våldtäkt eller sexuella övergrepp så ser vi att nivån går ner, och går ner, och går ner."Länk 

Jag skulle säga att hela hennes karriär går ut på att bluffa om sanningen.

Ylva Johansson idag: ”De som får nej måste återvända”

 Ikväll fick vi höra EUs Ylva Johansson försöka låta som om hon lyssnat på EU-folkens starka vilja om att EU måste sluta, omedelbart upphöra med, att tvinga och pressa på oss miljoner ointegrerbara människor i livslångt försörjningsbehov. 

Men. 

Orden hon använder kan låta inkännande, inlyssnande och annorlunda, men INGENTING har ändrats i det nya migrationsförslaget. 

Det är kvalificerat humbug. 

Återinvandring? 

Lyssna på Ylva Johanssons skitprat:

-"Det nya förslaget innebär i korthet att färre ska komma illegalt och fler på laglig väg, enligt EU-kommisionen. Migranter ska registreras mer noggrant och delas upp i två grupper, en snabb och en vanlig.

De som kommer från länder som oftast inte ger asyl ska få ett snabbt besked och då snabbt lämna EU vid ett nej. 70 procent av de som fått avslag är i dag kvar i EU."

Hur ska man undvika att de som får avslag försvinner och blir kvar i EU?

– "Jag tror att väldigt mycket handlar om det här med tiden. Att man ska få ett snabbt beslut och inte lämnas i limbo. Och jag tror det kommer påverka hur många som faktiskt betalar kriminella nätverk som smugglar människor och de som riskerar sina liv för att ta sig till EU, därför att man tror att man kan få stanna även om man inte har asylskäl. Alla kan inte stanna i EU, de som får nej måste återvända."  

Men hurdåååååå?



Ylva Johansson,  minst 70 % av de som vällt in i Europa under "flyktingkriserna"har saknat asylbehov. 

Det kryllar av illegala utan asylskäl, men med rättigheter till vård, skola och omsorg. 

EU-överstatligheten har suttit i månader med pannan i djupa veck - för att presentera en pappersprodukt som är precis lika usel och förödande som den förra. 

Snyt er med den, EU.

3 kommentarer:

  1. Vilka "Starka" kvinnor. Ylva, Margot, Isabella, Khunke, Mona och Ylva. Ylva tjänar mer på en månad ändet jag har som pension på ett år. Hon är HEMSK.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dessa sossar är stötande mot all moral.

      Radera
    2. Isabella Lövin och Alice Bah Khunke är ju miljöpartister! Nämnas bör också att denne Ylva Johansson började sin politiska bana som kommunist, så hon drar sitt strå till stacken för att omvandla dagens EU till morgondagens Sovjetunionen 2.0!

      Radera