fredag 25 september 2020

Migranterna ropar efter ansvariga politiker för att få mer rättigheter.

Debattartikel i GP, utdrag: 

- "Svensk migrationspolitik göder gängkriminalitet, utanförskap och segregation. Den göder ett allt snabbare framväxande parallellsamhälle. Efter 2015 års omläggning av migrationspolitiken har den här utvecklingen tilltagit. När man hade kunnat agera ansvarstagande och skapa ordning och reda i migrationspolitiken har man gjort precis tvärtom", skriver bland andra Matilda Brinck Larsen, Frivilligorganisationen Agape Göteborg. 

-"Hur länge ska vi släktingar och landsmän som ofta lever trångbott, under små ekonomiska omständigheter och i så kallat utsatta områden och vi små, hårt kämpande frivilligorganisationer ta ansvar för att de inte hamnar i kriminalitet, drogmissbruk, människohandel, svartarbete och i skuggsamhället utanför normen? Vi som i åratal nu, som medmänniskor och samhällsmedborgare, har försökt stoppa denna utveckling. Har försökt inge hopp, framtidstro och känsla av delaktighet i samhället. Har försökt ta ansvar. Hur länge ska vi bära ansvaret? Är det ens vårt att ensamma bära?"Jag svarar i GP, men jag ropar efter noll migration, och utvisning av illegala:

-"Debattörerna efterlyser ansvar från politikerna, helt förståeligt, men de kommer inte att få något svar. Denna migrationspolitik infördes av Reinfeldt, inte för att han ömmade för asylsökande och migranter - utan för att det var modernt för globalister då att godhetssignalera. 

Vi svenska folket är helt överkörda, snart etniskt utrensade i vårt eget land. Och ni migranter har fått löften om manna från himlen. Vi är alla rökta. Det har aldrig funnits en plan på hur denna migration skulle hanteras för att lyckas. Det har aldrig i Sverige funnits en ärlig och rak ledare med ansvar för integration. De har varit naiva, inget sett och brunsmetat alla som kommit med frågor och motargument. Nu när allt brakar loss, så gömmer de sig och pratar floskler. 

Ni migranter har åtminstone ett eget land att komma tillbaka till. Det har inte vi, det har tagits ifrån oss, och våra skattekronor också."

4 kommentarer:

 1. Jajamän, med den repliken slog du ner spiken direkt med bara din ilsket hårdknutna näve. BRAVO!!!!!

  SvaraRadera
 2. Det sista stycket i inlägget träffar rakt i hjärtat. Det är ju precis så. Det trygga land jag växte upp i finns inte längre. Visst förekom brottslighet, både våld, stöld och bedrägerier men inte av den art som vi nu läser om i medierna flera gånger om dagen. Mord som på 50- och 60-talet kunde generera tidningsartiklar i veckor blir nu bara undanskymda notiser. Det värsta är att vi börjar vänja oss och att det växer upp en ny generation för vilken detta är det normala. De känner inte till den tid då man inte behövde låsa dörren eller ens sin cykel. Tiden då ungar visserligen retades på skolgården men de högg inte kniven i varandra.

  SvaraRadera
 3. Här kan man läsa om var skattekronorna bland annat går:
  https://nordicwelfare.org/integration-norden/fakta/nar-blir-utrikes-fodda-sjalvforsorjande/

  Det tar i genomsnitt 12–13 år för hälften av alla utrikes födda att uppnå självförsörjning.
  Alltså går över 770.000 människor på bidrag. I mer än 12 år. Och räddar därmed pensionerna ?
  Visst måste vi hjälpa behövande. Men ...

  Tjalle

  SvaraRadera