onsdag 16 september 2020

Inte lämplig läsning för svenska folket. Svenska nyheter direkt hämtade från Daily Express, UK.


EU varnas: ' Fler folkomröstningar kommer att bli följden'. Den svenske EUparlamentarikern Peter Lundgren riktade idag ett allvarlig hot till EU-överstatlighetens överste Ursula von der Leyen, om att fler länder kommer att följa UK och lämna EU, om hon inte ger upp sin agenda om ett Europas Förenta Stater.

Den svenska MEP Peter Lundgren talade i dag i EU-parlamentet och undrade för svenska folkets räkning varför vi måste fortsätta betala svindlande summor till Bryssel och inte få någonting tillbaka. 

Han var skarp: "Jag undrar, som svensk medborgare som står här idag, varför vi skall vara med och betala för allt till alla andra. Varför ska Sverige låna pengar, och låna ut till andra EU-länder, utan att få något i retur.

Det är en version av sanningen, ty vi måste självklart själva ta skulderna för pengarna vi måste ge bort , och skicka vidare till våra barn och barnbarn i många, många år.
Vi har dessutom stora inrikes problem med sprängningar och skjutningar som i andra EU-länder."


Peter Lundgren, vågar säga det hundratals andra parlamentariker tänker, och vad alla vetat i decennier, men ignorerat.

 EU tar lätt på hoten, de kommer bara att förbjuda folkomröstningar i medlemsstaterna. Eller också kommer de att  ändra reglerna för folkomröstningarna, så att det kommer att krävas 80 % av befolkningen som röstar för, för att tillåtas lämna. 

De kommer att använda den beprövade taktiken i nära framtid. 

Daily express


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar