lördag 8 augusti 2020

Regeringspartiernas dyngiga maffiabluff om att satsa på våra äldreboenden.


Mads Lundgaard, SD:

TROTS 3000 DÖDA. STOCKHOLMS STAD FORTSÄTTER ANVÄNDA OMSORGEN SOM INTEGRATIONS - OCH ARBETSLÖSHETSPROJEKT.

Över tre tusen döda i Covid 19 i Stockholm – enhetschef i ett av de mest drabbade områdena kontaktar ändå denna vecka Arbetsförmedlingen och vill ha två av stadsdelens egna socialbidragstagare in på Extratjänst på ett gruppboende för funktionsnedsatta som är i Covid-19 riskgrupp.

Dessa ska ha rätt till extratjänst samt vara socialbidragstagare just i dennes stadsdel.

Arbetsförmedlingen sätter gladligen igång och letar. Fast vad ska de göra? Arbetsmarknadsministern är på dem veckovis att de måste få upp antalet I Extratjänster. Ministern har även skickat med extra pengar till de samma.

Enhetschefens fel? Absolut (Hur f… tänkte du) men denne har press på sig från Stockholms stad att minska antalet i försörjningsstöd.
Styrande Alliansen i Stockholms stads fel? Absolut (Hur i helv… tänker ni?).
Regeringens fel. Absolut.

Ni vältrar över kostnaderna och utfallet av migrationspolitiken på kommunerna. Samtidigt ger ni dem i värsta maffiastil ”an offer they cannot refuse”, Extratjänster. 100% ersättning från Arbetsförmedlingen (staten) om de ger en socialbidragstagare en Extratjänst på ett boende för funktionsnedsatta (Covid19 – riskgrupp).

Samtidigt som ni står i TV och deklarerar att ni ska satsa på omsorgen i kommunerna och förklarar att alliansens privatiseringar ligger bakom. Det är så vidrigt så att jag inte hittar ord!

Men det kan ni göra då public service och andra medier inte granskar den dysfunktionella arbetsmarknadspolitiken.

2 kommentarer:

  1. Riktiga döskallar som styr skitlandet Sverige. Löfven och dvärgen inför snart skottpengar på svenskar eftersom de hatar svenskar!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Sverige är en kommunisstat!

    SvaraRadera