lördag 8 augusti 2020

Mandom, mod och morske män Finns i gamla Sverge än, Kraft i arm och kraft i barm, Ungdomsvarm i bardalarm.


7 kommentarer:

 1. Med dessa sopor i ledningen så kan det bara gå åt h-e.

  SvaraRadera
 2. Förfallet går så fort så fort, jag undrar (bävar för) var vi är om bara ett år. Jag tror inte jag vill veta. Vad har hänt med mänskligheten?

  SvaraRadera
 3. Lite OT från det blåa laget. Fredrik Reinfeldt har valt titeln till sin nya
  bok ”Ödesvalet” och varför han anser Trump vara ett hot mot demokratin.
  Varför han inte bryr sig om demokratin i Sverige har sedan länge stått klar. Han är en globalist lakej. Hur han och Bilderbergarna kan blunda inför den begränsade mångfalden bland de ekonomiska migranterna är en gåta. Borde det inte vara bättre att hjälpa Afrika och Mellanöstern, typ Marshallhjälp, så att alla dessa länder kan konsumera mera än de förstör?
  Är det så att vapenexporten är så lönsam att han och DE bortser från "nödvändiga" förluster av människoliv i racet för den globala överstatligheten
  För övrigt en illusion på grund av att Kina och de islamska länderna aldrig böjer sig för vit överhöghet även om Bill Gates med flera är godhjärtade, vilket de senare aldrig accepterande såvida inte alla deras tro.

  Nyhet I tolv dagar i april låg Fredrik Reinfeldt febersjuk i covid-19 och tappade lukt och smak. Men han slapp andningssvårigheter och sjukhusvård.
  "Det var utmattande och det har varit segt att komma tillbaka, säger den tidigare statsministern.
  Trots det blev skrivandet av boken om det amerikanska valet klart något före tidtabellen i juli. I slutet av augusti publiceras ”Ödesvalet”. Med ett återval av Donald Trump anser han att världen går i fel riktning."

  - Han klarade det ensam. Vilken morsk man minsann.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ojojojdå. reinfeldt, Nancy Pelosi, democrats, Merkel och Tony Blair i UK är som vägglus, närmast omöjliga at bli av med.

   Radera
 4. ...även om Bill Gates med flera är godhjärtade.????????????

  SvaraRadera
 5. Vi ser fega och hjärntvättade människor på bilderna.
  De gör ALLT för en plats vid köttgrytan.
  Våra skattepengar går rakt ner i deras fickor.
  Ynkedom är deras mantra,

  SvaraRadera
 6. Människorna på dessa bilder personifierar den nya svenska MJÄKIGHETEN (Total avsaknad av kraft i arm och mod i barm).UE

  SvaraRadera