lördag 15 augusti 2020

Blindstyret Irene Pozar fejkar i expressen



Yttterligae en mångfaldsinkvoterad "journalist" i vänsterextrema expressen, Irena Pozar, utdrag ur hennes enögda fultext. 

FB - Rasismens nya högborg.

”Han hade svart luvtröja och Lidl-påse, håll koll!” Inlägget är skrivet i en av alla tusentals lokala grannsamverkans-grupper på Facebook.


I ett litet "finare" område.

"I bästa fall kommer du möta misstänksamma blickar som skvallrar om en innerlig längtan efter att sådana som du inte ska tro att du har här att göra. I värsta fall kommer blickar övergå i handling och polisen kommer snart bli varse att du har mage att gå runt och tro att du kan röra dig fritt. Däremellan kommer åtminstone en person skriva ett inlägg i den lokala Facebook-gruppen om att du ”tittar konstigt på folks trädgårdar, som att du rekar inför inbrott”, att ciggen du rökte ”såg ut som marijuana” eller att din gångstil är ”marockansk” (vad nu det betyder).


En kakofoni av vardagsrasistiska spaningar och främlingsfientlighet, där oskyldiga medmänniskor ständigt utmålas som hot alla grannar tillsammans bör hålla ett öga på." Om Irene Pozar hade journalistiska - inte aktivistiska - ambitioner , och expressen var en tidning - inte en propagandamaskin - skulle de ha vetat mycket, mycket mer om hur det egentligen ser ut i Sverige idag.

Utdrag ur text av Lorentz Brydolf från verkligheten utanför expressen. Vän, FB:

- En vanlig svensk man, hade å jobbets vägnar vägarna förbi Möllevången i Malmö på väg till arbetsplatsen.Denne unge erfarne kille i fyrtioårsåldern, vittnade om en skräckupplevelse i dagsljus.Ensam som han var blev promenaden en golgatavandring med hatblickar från alla de som uppehöll sig på Vången. Han var den ende som per värdegrundsdefinition var vit. 

( Min kommentar: Och han befann sig i "deras land")

Mitt på dagen blev han varse att den våghalsiga promenaden gav vid handen att han för sin egen säkerhets skull inte skulle företa sig samma promenad en gång till.


Många som bor i ännu lindrigt drabbade områden har nog svårt att förstå hur det ser ut ute i riket och i synnerhet på vissa ställen i storstädernas ytterområden.

N N - Kommentar: Påminner om det min son fick utsättas för sista åren vi bodde i centrala Göteborg och massor med andra städer. Politiker och polis har släppt centrum helt åt kriminella gäng, unga svenska flickor och de unga svenska killar som bor i centrala stan var och är rena villebråden för dessa. Efter två rånförsök och en oprovocerad misshandel gav vi upp vårt liv i c Gbg efter 20 år och har nu flyttat till vårt sommarhus.

 Visst har vänsterns politik även givit avtryck här också och rån mot svenskar och "gäng" finns numera även här men än så länge inte lika illa som i många andra delar av landet. Politikernas fel till 100%.

2 kommentarer:

  1. Du Irene P ska för en gång skull öppna dina ögon. Där jag bor finns det alldeles för många afrikaner och araber som inte hör hemma här. Deras religion hör heller inte hemma här. Och inte det våld som dom utövar.

    SvaraRadera
  2. Svenska skitkäringar finns det också alldeles för mycket av!!

    SvaraRadera