lördag 15 augusti 2020

Anders Thornberg är bara en liten lort. Och journalisterna som skriver om honom - lika stora lortar.


Astrid Lindgren: ”Ibland måste man göra saker man inte vågar, annars är man ingen människa utan bara en liten lort.”.


Rikspolischefen: ”Blir värre innan det blir bättre”Vad betyder det att folk har så låg tilltro till samhällets förmåga att trygga landet och stoppa våldet?

Anders Thornberg: – Det är allvarligt. Har man en pessimistisk syn på utvecklingen och ett lågt förtroende för att samhällets representanter kommer att klara det här kommer det i förlängningen innebära att tilltron på rättsväsendet urholkas. 


Och du kan inte göra något åt det..........???


-"Utvecklingen måste vändas. (Min kommentar: Jaha, var, när, hur??)Där polisen har kraftsamlat ser vi resultat (min kommentar: ....ursäkta, VAR?) – vi måste bli fler.  (Min kommentar: Och medan du står och fantiserar om det, vad händer i landet då?)

Problematiken handlar om unga män från utsatta områden som inte har någon framtidstro( Min kommentar: Lär dem lyda lagen först.) och som dras in (Min kommentar- Hur och av vem? Stoppa dem!)i kriminalitet. (Min kommentar: Och därför behöver vi fler invandrare??) Det visar att även andra måste göra mer. (Min kommentar: Andra? Vilka andra måste göra mer, Är det inte du som måste göra mer?)

Polisen kommer göra allt som står i vår makt (Min kommentar: Vilken makt??)för att bekämpa brottsligheten och ge upprättelse för brottsoffer. (Min kommentar: När tänker ni börja med det??)Att lyckas bryta utvecklingen bygger på att flera i samhället hjälps åt.(Min kommentar: Nu är du där igen, andra måste, alla måste  - hjälpas åt, vad är ditt uppdrag egentligen??) Min fasta övertygelse är att vi tillsammans kommer vinna kampen mot gängvåld och grovkriminalitet på lång sikt" (Min kommentar: Det där är ju bara floskler, du har sagt det så många gånger nu att ingen tror på dig längre, inte ens du själv.), säger rikspolischefen.

4 kommentarer:

 1. Inte konstigt att det ser ut som det gör i Sverige med såna i ledningen.

  SvaraRadera
 2. Journalisterna som inte ställer motfrågor och jagar makten förutom SD då är att betrakta som landsförrädare ställ på Hela regeringen igår var det sommartid strömavbrott i Stockholm igen? varför vi har ju elöverskott Börja göra ert jobb släpp Trump ett tag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det kommer att stå dem dyrt en dag. Snart.

   Radera
 3. Polisen har fått nya fina gradbeteckningar men det är fortfarande samma odugliga kalle anka poliser.!!

  SvaraRadera