tisdag 7 juli 2020

Tucker Carlson: - Varför lär vi barnen att hata sitt land, och de som byggde det.

Tucker Carlson, Fox news: 

 "Can the left really lead a country it hates?We cannot let them run this nation because they hate it."


Vårt nationalarv, det är någonting som vi ska vara stolta över. Det här landet har besegrat både fascism och kommunism. Vår revolution inspirerade hela världen från Sydamerika till Indien.

Även idag, viftar frihetskämparna i Hong Kong med amerikanska flaggor för att visa kämpaglöd och hopp. 

Vår ekonomi och våra skolor skapade världens mest välutbildade medelklass.  Våra ingenjörer och våra vetenskapsmän uppfann flygplan, transistorer och i princip allt annat i den moderna världen. De förändrade också jordbruket. De bekämpade svält över nästan hela världen.

Våra rikaste landsmän blev berömda, inte för palatsen de byggde åt sig själva, utan för filantropin de gav till andra,
Andrew Carnegie byggde mängder av bibliotek för alla. 
Detta är inte dåd som begicks av ett ont land. De är framgångar gjorda av ett stort fantastiskt land.

Ändå, som presidenten påpekade, så lär sig amerikanska skolbarn praktiskt taget ingenting av detta. Istället har läroplanen blivit en toxisk blandning av underlåtelse och lögner. Allt med syfte att förgifta barnen mot landet som format dem.
TRUMPs tal vid Mt Rushmore:  -"Mot allt bättre vetenskapligt och kulturell vetande, undervisas våra barn i att hata sitt eget land, och till att tro att männen och kvinnorna som byggde landet inte var hjältar, utan skurkar. Den radikala synen på Amerikas historia är en väv av lögner.

Alla perspektiv är borta. Varje dygd är förfulad. Varje motiv har förvrängts. All fakta har förvanskats. Och varje liten spricka har överdrivits tills historien som den sprungit ur, har rensats bort och smutsats ner till oigenkännlighet."  


CARLSON: Varje ord at det här är sant. Om ni har barn i skolorna så vet ni, det kan till och med vara en underdrift.
Vad som händer i ett av våra klassrum just nu 2020 är brottsligt. Det borde ha sagts av en sittande president för väldigt längesedan.

1 kommentar:

  1. För 20-30 år sedan var Amerika Great. Den erfarenheten har jag. Visserligen bara från tre skolor, några platser i det STORA Amerika.
    Vilket virus är det ssom förgiftat den nya generationen?

    SvaraRadera