tisdag 7 juli 2020

Ta och tänk på det här mer än en sekund, varsågoda - Tucker Carlson.

Tucker Carlson, Fox news: 

-Ett av de stora olösta mysterierna under de senaste fyra åren, är varför en viss typ av människor med en viss typ av jobb hatar Donald Trump så mycket, verkligen hatar honom, är helt besatta av honom. Som tänker på honom när de vaknar på morgonen, som skulle vilja skada honom om de kunde. 

Vad är det för fixering?

Det här har ingenting att göra med att normala människor irriterar sig på president Trump ibland - skrytandet, den korta sekunden av intresse, hans ständiga Twitter.

Ingenting av det rättfärdigar hat och tvångstankar. Många politiker har oattraktiva personligheter.

Teddy Kennedy dödade en kvinna, och han är ändå en hjälte i det Demokratiska partiet. 

Nej, anledningen till att den styrande klassen föraktar Donald Trump, är för att de inte kan kontrollera honom.

 Trump kastar ut betet. Han vägrar att sjunga med i deras sånger. Han kommer inte att lyda.

Vilket ögonblick som helst kan vi lita på att Donald Trump kommer att säga något som man nuförtiden inte får lov att säga. "Granser skapar länder"t.ex. "Kina är vår fiende". "Whoopi Goldberg är inte speciellt rolig".

Allt är onekligen sant, och det är det allt handlar om, och som är problemet.

Trumps ord hänger i luften så alla kan se och bedöma. Och därför är de ett massivt hot mot människor, vars levebröd är att förvanska och ljuga.

Trump är den farligaste fienden för sina fiender när han berättar sanningen. det är faktiskt så att de är hans fiender just för att han berättar sanningen.

1 kommentar:

  1. Trump - precis som SD - är utbölingar som det politiska etablissemanget anser har plankat in på deras fest. De har skakat om politrukernas trygga lilla värld i grunden, tror fan att de blivit vansinniga. Tänk om folket skulle börja få för sig att bestämma vem som ska representera dem!? Hur skulle det se ut??

    SvaraRadera