tisdag 7 juli 2020

Tänk dig att vara en enda man, som utsätts för dygnet-runt-hatangrepp från alla håll jorden runt.

Per Stig Møller: Trump piskar upp en så hatisk stämning att han kan utlösa den största konflikten. Jyllandsposten. 

Jag får andnöd och smärtor i hela kroppen av mobbing och våld, jag tål inte se eller läsa klipp/artiklar om förnedring mot barn, förtryck, tortyr, våldtäkter, misshandel , översitteri och djurplågeri.  Om jag inte klickar bort, kommer jag att se saker framför mig som gör mig sjuk en lång tid. 

När jag läser Jyllandspostens artikel om president Trump idag, tänker jag att det är totalt förnuftslöst, hur det verkligen är fritt fram för varenda vänsterbliven människa i hela västvärlden, att loska, spy, pinka på, bajsa på, sparka, knäcka och dunka fulhat över USAs president. 

Marxistjournalisterna t.o.m njuter öppet av det, och förväntar sig lajks och löneförhöjning. Och hyllningar får de en masse från alla beklagansvärda offer för propaganda. HUUUUR har mänskligheten hamnat här?? Alla mot en?? När blev det en asvidrig mänsklig trend och norm??

I min värld är det bestämt inte president Trump som piskar upp hatisk stämning, inte president Trump som kan utlösa det stora kriget - han har ju fullt upp att parera all journalistiska och politiska hatmissiler  24/7 .

 Det som händer nu är att folk rasar i masspsykos över det dagens vita inte gjort, mot dagens svarta som inte upplevt det, och dessutom tycker att allt är president Trumps fel. 

Om jag hade tumme med Gud, skulle jag be för president Trump, civilisationens enda försvarare och hopp.



1 kommentar:

  1. Trumphatet är alldeles fruktansvärt hemskt. Vad ska media och vänstern höra den dagen då Trump inte är president.

    SvaraRadera