tisdag 14 juli 2020

Här är han - svenska statsmediers älsklings-president-kandidat.

GP, utdrag ur texten. 

"Efter två misslyckade försök att bli president i USA, leder Biden nu i opinionsmätningarna.".

...........

"Biden har hela sitt politiska liv haft siktet inställt på Vita huset, 1987 var han beredd. Men kampanjen fick ett abrupt slut. Biden föll på anklagelser om plagiat. Flera av hans tal var direkta kopieringar, bland annat på ett anförande av den brittiske labourledaren Neil Kinnock. Det uppdagades också att han 1965 plagierat några sidor i en uppsats på universitetet."

"Bidens lediga stil hölls emot honom, han beskrevs som ytlig och alltför angelägen om att ta genvägar för att komma fram."

..........

"2008 gjorde han ett nytt försök att bli demokraternas val, men drog sig tidigt ur kampanjen sedan han distanserats av Barack Obama och Hillary Clinton. Bidens kampanj dömdes även till böter för flera olagliga kampanjbidrag. Han räknades då helt ut som en demokratisk framtidsman". 

..................

Min slutledning.

Men, men what do you know.  

Är man globalistvänsterns köpte man, spelar inte etik och moral någon roll, han skjuts saligt framför extremvänsterns omstörtningspolitik. 

 Det tog det demokratiska partiets framtidshopp trettiotvå år att bli presidentkandidat. Vid 77 års ålder – och med avsaknad av allt som krävs, så är Biden ändå allt den djupa staten kan önska sig - en man som lyder bra och inte kan tänka själv.

4 kommentarer:

  1. Vilken katastrof om han blir president.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han kommer att klara sig minst lika bra som Löfvén.

      Radera
    2. Hvad!
      Har Biden gått en kurs på Bommersvik?

      JJ

      Radera
  2. Lite annan infallsvinkel. Biden ser trött ut. Han kommer inte att orka. Han måste utse en svart kvinnlig vice president kandidat för att få de svartas (black) röster i BLM tid. Det finns svarta smarta politiker
    Sannolikt blir hon USAs första svarta kvinnliga president när Biden dör som president om han väljs.
    - Osvuret är bäst.

    SvaraRadera