lördag 11 juli 2020

Det där med jämställdhet, och inkvoteringar för jämlikhets skull - det var aldrig syftet.

‘We Didn’t Give Up’: California Fire Station Celebrates First All-Female Crew made history on Tuesday by making an official all-female crew.














De som gnäller högst,  gapar mest och förföljer människor "för jämlikhets skull", är inte ute efter samma status och respekt, de tycker inte alls att alla människor är lika mycket värda.
De tycker att deras grupp är mer och mest värd, och vill egentligen bara en sak - ta över och dominera.

8 kommentarer:

  1. Minns att jag läste om en undersökning som visade att kvinnor som jobbade med många män var friskare än dom som jobbade på en kvinnodominerade arbetsplats. Män som jobbade med många kvinnor var sjukare än dom som jobbade med få kvinnor eller enbart män. Lite svårsmält för feministerna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan jag tänka mig!

      Radera
    2. Fast inte jag!
      Är flickorna synnerligen tacksam.

      Radera
  2. Det tror jag är helt sant, faktiskt. Nettan

    SvaraRadera
  3. Det gick inte så bra i Skåne: "Ingrid Carlqvist: ”… två kvinnliga brandmän vid stationen i Lund kämpat i över tio minuter innan de lyckades forcera en övningsmodul som säkerhetsdörr, något som inte bör ta mer än någon minut. ”Efter så lång tid finns det inget liv att rädda på andra sidan”, sa en bekymrad Henrik Persson, brandmästare i Höganäs, den gången. Vi kan nu berätta att detta inte är enda gången kvinnliga rökdykare haft problem. Vid en övning i januari för station Hyllie i Malmö hände exakt samma sak. Två kvinnliga brandmän kämpade i över elva minuter utan att få upp säkerhetsdörren och till sist avbröt de sitt fruktlösa försök.” / ”Ledningen på Räddningstjänsten Syd har hittills inte medgett ett enda fel. Efter Dispatch Internationals avslöjanden har högste chefen Per Widlundh gått ut i hårda ord på företagets intranät. Och han är inte upprörd över att flera av hans anställda visat sig inte hålla måttet – han är arg på dem som avslöjat missförhållandena. Så här skrev han i ett meddelande 22 februari:

    * Det bekymrar mig att vi har medarbetare som bevakar, mäter och klockar arbetskamrater i uppenbart syfte att misskreditera och förringa.

    * Det bekymrar mig att övningar fortfarande arrangeras med ett tydligt syfte att påvisa bristande förmåga hos den ena eller andra medarbetaren.”

    ” – Maken till cynism får man leta efter, säger brandmannen som av rädsla för att förlora jobbet inte vågar gå ut med sitt namn. Högste chefen sätter helt cyniskt folk på bilarna som ska utföra rökdykning, forcera dörrar och klippa upp bilar där folk sitter fastklämda utan att kontrollera att de klarar jobbet.

    – För det bryr han sig inte ett dugg om. Det enda som bekymrar honom är att vissa av de anställda blir ledsna för att de avslöjas som inkompetenta!” "

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ett bevis på att lögnen måste härska. Det värsta som kan hända staten är att alla kommer på hur de slagit i oss fakenews och marxism i många decennier nu. Folk är nu så förstörda av den eviga propagandan, så de slåss och kämpar för att försvara lögnerna regimen matat dem med.
      Dags nu, förena alla raser, och låt alla vara bra på det som de är bra på - utan att blint styras av kommunistiska tvångstankar.

      Radera
  4. Jag ser inget extra värde (eller något att eftersträva) i någon enkönad arbetsgrupp men jag bryr mig inte så mycket heller så länge de kan göra sitt jobb.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det du skriver är självklart, Anders J. Så är det och bör det vara, och har tack och lov varit, tills den mediokra massan började rota i allt, och laga allt som inte var trasigt.

      Radera