tisdag 23 juni 2020

Globalistmobbarna går bärsärk och krossar statyer över hela västvärlden nu.

Barbarernas SYFTE?


Lyssna på Tucker Carlson, Fox news:

-Detta händer, som ni vet, över USA och hela västvärlden, och det finns en anledning till det.

 I helgen nyligen deklarerade ansvariga tjänstemän för New York city sina planer på att ta bort statyn över Teddy Roosevelt, som står utanför New York's Naturhistoriska museum. Bronsstatyn har stått där i Theodore Roosevelts Rotunda, blickande ut över Central Park, sedan före andra världskriget.
Snart är den borta.

Människorna som reste statyn för 80 år sedan, skulle onekligen bli mer än konfunderade, de såg inte Teddy Roosvelt som någon kontroversiell människa. Tvärtom var han den populäraste presidenten i Amerikas historia. Han var också den mest amerikanske presidenten, inget annat land kunde ha skapat Teddy Roosevelt.


Roosevelt's dygder speglade Amerikas värderingar, han var fysiskt modig, han var djupt bildad, starkt självdisciplinerad och alldeles unikt energisk.  

Han var landets yngste president någonsin, och han skyddade finansmarknaden från de stora kollektivistiska monopolen. Och genom detta, skapade han förutsättningar för den amerikanske medelklassen. 

Han skapade de stora nationalparkerna. Han skapade Panama-Kanalen, den amerikanska livsmedels- och läkemedelsmyndigheten, och han fick dem att fungera väl.
Listan på Teddy Roosevelts livsgärningar kan fylla hyllor av biografier. Lägg därtill mer än 40 böcker som han skrev om ämnen från Oliver Cromwell till boskapsuppfödning och social rättvisa.

 Roosevelt var känd som en hederlig man. 1901 bjöd han in sin vän Booker T. Washington på middag. Ingen African-American hade tidigare ätit middag i Vita Huset. Democraterna protesterade våldsamt mot hela idén. För brottet att äta middag med en svart man, attackerade Democraterna Roosevelt och hans fru resten av deras liv. Men Roosevelt vek sig aldrig. Han gav fingret till mobben och fortsatte rakryggat sitt liv.


Teddy Roosevelt var en hjälte för miljoner amerikaner. Det är han fortfarande. Det är därför de vandaliserar och krossar hans staty.
De vet att om de kan tvinga er att titta på när de skändar våra största hjältar - så har de vunnit. Det finns ingenting som de inte kan göra oss efter det här.

De kan bestämma hur du fostrar dina barn, hur du röstar, och vad du tillåts tro på.

När de en gång har klätt av dig naken, fått dig att knäböja, och spottat och pinkat på dig, då kan de kontrollera dig.
Och det är därför mordiska hatmobbar sliter ner Amerikas och världens monument nu.

5 kommentarer:

  1. Ett märkligt sätt att protestera mot polisvåld. Dom dom hör det här är inget annat än skurkar. Nog därför som dom vill avskaffa polisen, då kan härja fritt.

    SvaraRadera
  2. Blev lite fel i min kommentar. Men fick nog fram att dom som härjar är kriminella. Och borde buras in, om jag uttrycker mig snällt.

    SvaraRadera
  3. Lyssnar på rapport. Bor jag i USA. Lååångt inlägg om corona i USA, självklart också om Trump. Media är propagandistiska upphöjt i kubik

    SvaraRadera
  4. Förstår inte varför länderna accepterar dessa vandaler,som bara står för ondska och förödelse.
    Det behövs bara att sätta ner foten.
    Om man orkar,

    SvaraRadera