fredag 5 juni 2020

Redan.


M-ledaren: Slut på ”tramset” om SD. 

I så många förtvivlade och sorgens katastrofår har politik i Sverige bara handlat om en enda sak - att frysa och mobba ut det enda parti som vill Sverige och svenskarna väl. 

Och detta i ett land som kallar sig för humanistiskt, med öppna hjärtans värdegrund och för "allas lika värde". 

Så här i backspegeln kan man nästan inte ta in alla dessa ondsinta, korrupta, falska och simpla intrigmakare som MP, reinfeldt, löfvén, sjöstedt, björklund, ullenhag, strandhäll, och inte minst lööf. 

Kan ni fortfarande se dem framför er, när de reflexmässigt spydde ur sig "rasist/fascist/nazist/främlingsfientliga"hån? Med förvridet hat i ögonen och ett minspel och kroppsspråk som hade kunna mörda, så fort Jimmie Åkesson och SD kom på tal eller var i närheten. 

Exakt samma grova mobb och råa förföljelse som nu världen över försöker ta livet av president Trump. 

Varför? 

Enkelt. Skräck, rädsla och fasa för att förlora politik, debatt och makt. Paniken var så stor inför det oerhörda, med ett helt och rent parti som ville landet och folket gott, att ingen tordes möta det nya med saklig argumentation. 

De anade rätt, det skulle aldrig ha lyckats. 

Men när de i alla dessa horribla år fördröjde SDs framgångar, så krossade de samtidigt världens finaste, tryggaste och säkraste land och folk. 

Det helvetiska priset för samhällsomstörten borde MP, reinfeldt, löfvén, björklund, ullenhag, strandhäll, sjöstedt, och lööf få betala personligen.

De är alla skyldiga till folkets dagliga lidande.


3 kommentarer:

 1. Det är fjortisar som (miss)styr Sverige. Lika fjortig som den knäböjande polisen. Tyvärr är dom fientligt inställda mot svenskar.

  SvaraRadera
 2. Vad är det för trams UK menar?

  SvaraRadera
 3. Denna hemska politruk är även ansvariga för avhysningen av hyresgäster på äldreboenden.
  För att inte glömma avlivningen av de gamla som drabbades av C19!
  Mycket har de på sina samveten.
  Tror,svenska folket vill ha rättskipning!
  Svensson

  SvaraRadera