tisdag 2 juni 2020

Det finns en avgrundslik svensk sjukdom, som är värre än alla pandemier i världen.

Det är dumhet.

Sveriges PISA-framgång bygger på falska siffrorMinisterns glädje utan grund • Utlandsfödda elever plockades bort • ”Resultatet omöjligt att tro på”

Tino Sanandaji, FB: 

-"Wow. Här måste jag erkänna att jag var naiv, när PISA kom accepterade jag datan och försvarade det med att alla länder exkluderar en del invandrare. Nu uppdagas dock att Sveriges återhämtning ”bygger på sifferbluff”!

”Expressen kan nu avslöja hur en stor mängd utrikesfödda elever felaktigt plockats bort ur PISA-urvalet – och att Sverige därigenom brutit mot OECD:s officiella regelverk. Siffrorna antyder dessutom att även svenskfödda elever med svaga språkkunskaper plockats bort.

Om reglerna hade följts skulle de svenska resultaten ha varit betydligt sämre och Sverige skulle sannolikt ha backat i samtliga tre ämnen jämfört med förra provtillfället”

Rötan är djupt, inte konstigt att de vill tillåta fusk på högskolan när våra politiker själv satt i system att mygla och komma undan med det. Kommer någon ansvarig sanktioneras? I desperation att skydda Sverigebilden är man villig att lura inte bara sina egna medborgare utan även OECD. Detta är ett svek inte minst mot de invandrarbarn vars svaga resultat man sopat under mattan."


6 kommentarer:

  1. Förmodligen så är politikerna då vana att fuska i sin karriär, dom tycker är fusk är okej. Dom måste avsättas, helst med ljusets hastighet. Som i deras värld är minst 400000 km/s.

    SvaraRadera
  2. Förr fanns begåvningsreserven.
    Nu gäller begåvningsreversering.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det verkar vara ett virus bland ledande politiker som allvarligt tar fäste på hjärnan.

      Radera
    2. C-F, är av den uppfattningen att det inte är en sjukdom (typ virus) utan en medfödd defekt bland vissa politiker och hos många Menatalier (jmf Neandertalier) eftersom de beter sig som grottmänniskor.

      *Detta med anledning av att forskare konstaterat att det finns DNA från Neandertalare hos nutidens människor.
      - I Sverige bland några kvinnor som vill få något som är främmabde.
      - I Sverige bland främmande män som tar med våld svenska kinnor utan att fråga, enligt Samtyckeslagen.

      Radera
  3. Expressen har ju, faktiskt, genomfört en gedigen genomgång. Undrens tid är ej förbi. Sverigebilden stärkes?

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  4. Bluff och båg som vanligt!!!

    SvaraRadera