söndag 31 maj 2020

Väntar bara på att extrema våldsvänstern i Sverige ska slå sönder resten av Sverige, på grund av - polisbrutalitet. What a joke, ta en kopp kaffe!


FIGHTING FOES


Trump vill stämpla våldsvänstergruppen Antifa som en ‘terrorist organisation’

Äntligen, president Trump. Tack. Dessa vänsterns mäktiga samhällsomstörtare måste bekämpas, inte älskas, vördas och omkramas, som i EU.

Advokatsamfundet, JIM HANSON: Trump har rätt om vem som ligger bakom dessa våldsamma upplopp.“Vi har bevis på att det är vänsterns yrkesaktivister som ligger bakom, och som i vissa fall, har tagit en mycket negativ roll i upploppen."

 Fox news.  Som ni märker är alla mina länkar till Fox news, utan åtkomst. Det är politiskt. Läs mer här av Gunnar Sandelin.Gör så här istället, kopiera texten och sök på den, då fungerar det än så länge: 

Trump says US will designate far-left group Antifa a ‘terrorist organization’

Fast TV4as korre, Stefan Borg, och alla andra V/MP/S-journalister i Sverige, visste redan innan George Floyd så tragiskt kvävdes av polisen, att det är "de högerextrema" som ligger bakom alla samhällsattackerna i USA, och som nu sprider sig i Europa. 

Som på beställning.

1 kommentar:

  1. SVT förnekar sig inte. Ikväll hade dom två inlägg på sporttext-tv om våldet i USA. Amanda Z, en "svensk" basketspelare och en fransk fotbollsspelare som genom att knäböja visade sitt stöd för Floyd. Om man nu protesterar mot polisens våld, varför använder man då våld. Det är ett led i kampanjen mot Trump.

    SvaraRadera