onsdag 27 maj 2020

Naturlagar - Thomas Gür vet hur allt kommer att sluta. Men genustalibanerna på SVT lär trots det inte kunna få in fakta i huvudet.


Thomas Gür, FB: 


- I Atlanta - där det finns krav på att en viss procent av offentliga upphandlingar i byggsektorn skall gå till "minoritetsföretagare" finns byggbolag på papperet som drivs av svarta, vars enda uppgift är att agera front för vanliga byggbolag. De hämtar hem kontrakten och engagerar sedan de vanliga byggbolagen för en kommission. (Förloraren blir skattebetalarna som får ökade byggkostnader och samhället i övrigt som upprätthåller en offentlig lögn om minoritetsföretagande.)

Samma fenomen återkommer i Malaysia, där staten gynnas företag som drivs av malaysiska muslimer framför företag som drivs av land
et kinesiska minoritet, som är kraftigt överrepresenterad som företagsgrundare och företagsledare. Där finns det "Ali Baba företag där muslimen "Ali", är en front för en kinesisk företagare "Baba", och som får en slant emellan för att agera frontfigur och bulvan för den egentliga företagaren.

Med det här beslutet öppnas nu en marknad för kvinnliga musiker/kompositörer eller de som vill kalla sig sådana, som alltså mot en slant kan hyra ut sitt namn som låtskrivare för en manlig grupp och därmed få den att passera nålsögat. Hyckleri och offentlig lögn med andra ord.

Antingen begriper SVT också att det kommer att bli på det här sättet, och då är statstelevisionen cyniker.Eller så begriper SVT inte att det blir på det här sättet, och då är de idioter.Men eftersom statstelevisionens personal och chefer inte är idioter, håller jag dem för cyniker, skrymtare och hycklare.

Jag känner på mig att de murar Europa reser nu mot psychocoronalandet, kommer att bli för evigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar