onsdag 27 maj 2020

Löfvén, Hallengren och Tegnell - hand upp, om ni förstår vad de säger och menar!


Förvirrad? Snarare hjärnpunkterad. Det är absolut helt omöjligt att följa med i "antingen eller, och både och, och det som var sant då och nu, plus plateu". Jag har slutligen begripit att syftet med "coronastrategin", och 14-mötena med de drogade journalisterna, är till för att vi ska förstå lika lite som FHM, regeringen och SVT.

Förvirrad? Snarare hjärnpunkterad. Det är absolut helt omöjligt att följa med i "antingen eller, och både och, och det som var sant då och nu, plus plateu". Jag har slutligen begripit att syftet med "coronastrategin", och 14-mötena med de sovande journalisterna, är till för att vi ska förstå lika lite som FHM, regeringen och SVT.

Förvirrad? Snarare hjärnpunkterad. Det är absolut helt omöjligt att följa med i "antingen eller, och både och, och det som var sant då och nu, plus plateu". Jag har slutligen begripit att syftet med "coronastrategin", och 14-mötena med de sovande journalisterna, är till för att vi ska förstå lika lite som FHM, regeringen och SVT.“Medans andra länder fick panik följde Sverige förnuftets och vetenskapens röst... #Coronasverige #COVID19sverige #CoronaVirusSverige https://t.co/MP2sWi5ktq

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar