söndag 24 maj 2020

Joe Biden är en politisk mutation. Precis som Stefan Löfvén.

-"Om du inte röstar på demokraterna, så är du inte svart." Sa Joe Biden i en av de intervjuer som jag lyssnat på, vilket han fått riktigt ordentligt med stryk för utanför CNN och annan aktivistmedia. 

Men alla hans tal och intervjuer är på samma nivå, jag har aldrig hört en ledarkandidat som är så hatiskt, så uppviglande och så personlig trakasserande mot motståndaren. Blicken ser fullkomligt vildsint och galen ut och svadan forsar som kulsprutekulor ur käften. 

Att någon enda människa frivilligt skulle vilja ha denne besatte man som landets president skrämmer slag på mig. Det är ren och skär massdemagogi.

Idag kommer Förre NFL-spelaren Jack Brewer ut och tar stort avstånd från Joe Biden och demokraterna. Deras öppna syn på svarta som en likformig massa, som den vite mannen  måste leda, är förkättrad. Om de inte gör som Biden domderar så är det fel på dem, eller på deras hudfärg. 

Jack Brewer om Biden:  'The mask is off'.

Det ska inte gå att vinna val på att reducera människor till färgen på skinnet längre. Den globala extremvänstern - som härskar i Sverige -  håller äntligen på att bli genomskådad för sin rasism.


Fox news. 

3 kommentarer:

  1. Biden är på alla tänkbara sätt riktigt obehaglig person. En senil tafsare som slipper granskning och kritik eftersom media i USA är till och med värre än i Sverige .

    SvaraRadera
  2. SENIL!!!!!!!!!

    SvaraRadera