onsdag 1 april 2020

Tro inte att Löfvén har en plan. Han lyfter fingret och kör mot stupet i rasande fart, med oss ombord.

Arrogant, briljant eller bara ovanligt korkat.

dailymail -"Is softly, softly Sweden heading for catastrophe? Alone in Europe, its schools, bars and restaurants are open as usual... in a maverick response to coronavirus. But now deaths are set to soar."


Kommentar 1: "Jag tycker det är synd om svenska folket. Deras ledare arbetar på att förinta dem. Först de barbariska migrantmännen, och nu viruset . Gud hjälpe dem."

Kommentar 2: "Sverige kommer att behöva en nationalist som Trump, som sätter det svenska folket först och sparka globalistsocialisterna all världens väg." 

Kommentar 3: "Den svenska regringen har givit sitt folk ett helvete de senaste decennierna. Detta är bara ännu ett kapitel i samma bok.Lofven har mycket att ställas till svar för." 

Kommentar 4: "Sverige, var vänliga och stanna i ert land och kom inte ut och smitta ner resten av världen bara för att er regering är pantad." 

Kommentar 5: "Sverige har precis som alla vi andra sett hur viruset har svept över jorden. De har valt att kör på som vanligt trots riskerna. Det är ansvarslöst och det spelar ingen roll om ni är friska eller inte, kvinnor eller män, unga eller gamla, så lycka till Sverige." 

Kommentar 6: -"Det svenska experimentet - det vi säkert vet är att den politiska vänstern aldrig kommer att erkänna sin politiks totalmisslyckande. De tror envist att deras invandringspolitik är en "framgång", medan oberoende betraktare klart och tydligt kan se de katastrofala resultaten för vad de är." 

Kommentar 7: Och om övriga världen hade haft den svenska inställningen när Spanska sjukan rasade över världen? Att peka finger åt andra är bara ett ondskefullt sätt att försöka dölja egna misslyckanden på.

Danmark: ”Att se på Sverige är som att titta på en skräckfilm."

5 kommentarer:

  1. "spanska flugan"?

    JJ

    SvaraRadera
    Svar
    1. ;-))) Ändrat, tack, från trött i ögat.

      Radera
  2. Jag blir bara så förbannad...Ett flertal av mina finländska vänner har under senaste två veckor flyttat tillbaka till Finland.Alla är akademiskt utbildade och de har med råge bidragit till det svenska samhällets väl under flera års tid.Men denna kris har på något sätt varit den sista droppen.Är själv hundra på att det även denna gång förmörkas i statistiken (gällande antal döfsfall).Precis som i statistik ifrån BRÅ,AF,röstetal osv.Ifall inte skolor stängs inom några dagar,kommer jag att hålla våra barn hemma oberoende av deras fysiska tillstånd.Älskar Sverige och flertalet svenskar men börjar få nog av flathet,inbillad jämlikhet och total ignorans för verklighet.
    Mvh,
    Tomas

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är en stor förtvivlan att majoriteten svenskar har låtit sig manipuleras till den milda grad att de köper och hyllar t.o.m Löfvén och Tegnell. Det här kommer att sluta illa om inte någon stiger fram och rädda oss från socialistglobalisterna.

      Radera
  3. Löfven är den sämsta statsminister vi någonsin haft, totalt oduglig omgiven av nollor och ser och fattar ingenting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera