onsdag 1 april 2020

I nya Sverige går 12-åriga presumtiva mördare med kniv till skolan.


"Pojken som knivhöggs i halsen utanför en skola i Kortedala i måndags avled under onsdagen. Enligt uppgifter till SVT Nyheter Väst var pojken bara 12 år gammal.

 Jag såg en bild på det unga offret på flashback, iklädd en vinterjacka som kostar runt 10 000:- i handeln. Mina tre barn har aldrig haft sådana exklusiva kläder.

Sverige har bjudit in migranter till ett liv med välfärd och meteriell standard, som om  det skulle räcka för människor som kommer från nöd och fattigdom, att kunna köpa allt utan att lyfta sig från soffan. 

Det är en så usel och förnedrande tanke. 

De högsta värdena i livet är alldeles gratis, fred, frihet, social rättvisa, att få yttra sig, att bry sig om medmänniskor, att vara lojal, solidarisk, och tillföra det man kan bidra med, luften vi andas, naturen, glädjen , samhörigheten, kärleken till våra barn - att ta ansvar för och få lära dem att växa upp till goda människor som vill väl. Och tacksamhet. 

När reinfeldt och löfvén släpade hit över en miljon fattiga människor från extrema våldskulturer, med religiös fanatism där allt ligger i Guds händer, var dessa två så otroligt lågbegåvade och enfaldiga att de trodde att våra skattepengar skulle göra invandrarna till hela, lyckliga och välanpassade medborgare. 

Istället sitter många ickevästliga invandrare helt passiviserade och tycker synd om sig själva, och kräver, liksom samhället, att vi också ska tycka synd om dem. 

reinfeldt och löfvén har importerat miljoner offer, mer välbeställda, men minst lika utfattiga i själen som när de kom. 

Nu ska den socialistiska Jöken, statsmedierna, och de köpta myndigheter hitta en möjlighet att rentvå gärningsmannen, hans föräldrar, och istället skuldbelägga det svenska samhället. 

Och ingenting, INGENTING, kommer att bli bättre av det.

Alla tankar går till nära och anhöriga. Ni hade haft det bättre och varit lyckligare i era egna länder, i kulturer där ni förstår och är förstådda.

4 kommentarer:

  1. Nu drunknar allt i corona.

    SvaraRadera
  2. Snyftvalsen för mördaren börjar väl omedelbart av slaskpressen!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  3. Många av de som betalat smugglare stora summor för att ta dem hit till "Costa Gratis" har tillhört de mera välbärgade i sina hemländer,de fattiga blev kvar.

    SvaraRadera
  4. Den mördade hade rånat mördaren på jackan för 10000:-
    Mördaren var också invandrare som hämnades för rånet!!!

    SvaraRadera