söndag 5 april 2020

Det är inte synd om Skurupsrektorn Mattias Liedholm, han är inte offret. Det är de små flickorna som tvingas in i barnsexualisering och mansförtryck som är offer, SvD.


Igår publicerade jag den här fruktansvärda bilden, en kvinna i Iran hade fått 80 piskrapp för att hon tog av sig slöjan. Jag publicerade den för att det är livsviktigt här i vårt nya land att aldrig glömma vad slöjan står för, ett manligt makt- och förtryckarvapen. 

Detta måste vi minnas och påminnas om varje dag eftersom det finns ickemuslimska människor här i Sverige som försvarar detta kvinnoförtryck. Anledning okänd. Ty vem vill önska små flickor in i denna barabariska tradition.

Jo. Under täckmantel att "stå upp för flickorna" gömmer sig bl.a Skurupsrektorn Mattias Liedholm. 

Det är remarkabelt. 

Mannen/Ledaren som hade kunnat göra skillnad, sviker dem och ställer sig på islams och muslimska fäders sida - MOT flickorna.


, lååång artikel  igår:

"Rektorn:Försöken att tysta mig kommer inte att lyckas" 

Nja, det är nog ingen som vill tysta dig, Mattias Liedholm, de vill bara att du ska lyssna på sakliga argument och släppa ditt Sd-hat, för barnens skull.

Skuruprektorn Mattias Liedholm: "De moderater lokalt som tror att de ska vinna väljare genom att driva SD-politik har totalt missuppfattat läget. Jag ser enbart att man vill peka på att muslimer inte är välkomna här och att man inte vill ha ett mångkulturellt samhälle." 

Skurupsrektorn är förgiftad. Ni hör ju själva, han är ju reinfeldtskt besatt av PK-sjukan och SD-hatet.  Inte bryr han sig om barnen. Bara om att inte/aldrig ta i SD med täng, som Mona Sahlin.

Skolan ska givetvis stå för jämställdhet, frihet och kritiskt tänkande och vara fri från religion. Slöjan är en starkt religiös symbol. Barn ska inte utsättas för politisk eller religiös indoktrinering. Slöjan sexualiserar små flickor och tvingar dem in i kvinnorollen i barnaåren. 

Mattias Liedholm har målat in sig i ett hörn, hans SD-hat är så starkt så han ser inte vilken skada han gör för alla flickor i Sverige. Han borde backa och be alla barn om förlåtelse.

6 kommentarer:

 1. Det känns tydligen bra att bedriva en slöjpolitik som ayatholla Khomeini drev.

  SvaraRadera
 2. För inte så länge sedan var rektor ett statusyrke. Idag är högsta merit att ha "rätt värdegrund", vara feminizt och hbtq-positivt inställd. Det dessa nyttiga idioter inte begriper, är att all denna skit är iscensatt av globalizterna för att uppnå dess ondskefulla agenda. Fåntratten till rektor och hans likasinnade har naturligtvis ingen aning om vad ondskan har för planer. Blodsven

  SvaraRadera
 3. Islam och allt vad som tillhör denna sekt har en mycket stark dragningskraft på västerländska pedofiler av båda kön!!

  //Gunnar

  SvaraRadera
 4. Nej, det är inte synd om mig. Det har jag aldrig tyckt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är dina elever det är synd om. Blodsven

   Radera
  2. Snyftartikeln var motbjudande. Jag håller med Blodsven.

   Radera