tisdag 10 mars 2020

Vi vet alla att Andreas Ekström, sydsvenskan, liksom DN, är vänsterns agendablad som enbart ägnar sig åt regimaktivism.

Så. 

Vad ska man då säga när en av sydsvenskans regimskribenter försöker göra en fullkomligt vettlös projicering?   

Journalisten Andreas Ekström vill tydligen inte kännas vid sina egna svagheter, så han tillskriver en av Sveriges absolut skickligaste och mest neutrala journalister, PM Nilsson, dessa egenskaper. Allt för att jiddra bort sin och sin tidnings krackelerade polityr.

Den tjänstvillige Andreas Ekström skriver idag om PM Nilsson, Di:  "Ett oskick att opinionsbildare låtsas vara reportrar".

 PM Nilsson - en "låtsasreporter"? VA?!?

Jo. PM Nilsson har gjort det mest förbjudna, begått den största synden, i den regimstyrda medievärlden - han har vågat skriva annat än skit och hat och elände om SD, Sölvesborg och Staffanstorp. 

Han har vågat granska och lyfta fram fakta, som statsmedierna gör allt för att dölja för läsarna. 

PM Nilsson driver ingen linje som Andreas Ekström. Han följer ingen regimtes - han vågar berätta vad han ser och upplever. Inte vad Andreas Karlström och hans agendablad tillåter honom att se och uppleva.

PM Nilsson har vågat trotsa vänsterpressens konsensus och måste därför göras politiskt omöjlig. 

Läs . 

Det osande raseriet är blint och texten snudd på förtal.

-Andreas Ekström, sydsvenskan: 

-"Frågan aktualiseras nu senast av Dagens Industris ledarsida, i vår tid mest känd för en kraftfull radikalisering och ett hårt arbete för att inte låtsas om vilka Sverigedemokraterna är, för att på så sätt göra dem rumsrena och en del av ett borgerligt regeringsunderlag.Redaktören PM Nilsson är ideologisk motor i detta. Han använder nu ett slags reportageform för att driva sin linje. Han åker till Sölvesborg och Staffanstorp och ställer frågor och porträtterar på ett sätt som varje högerorienterad partistrateg eller PR-person skulle ha älskat.
I själva verket är syftet bara att driva en tes – i det här fallet att livet i Staffanstorp och Sölvesborg på det hela taget är toppen, tack vare moderater och sverigedemokrater i skön förening."

1 kommentar: