måndag 17 februari 2020

Vad hjälper sossarnas poliser, längre straff och helgutegångsförbud?

När vårt rättssystem har gått på semester.


SÖDRA SANDBY Angelo Nikolic och Majckol Gil, 17 respektive 18 år gamla, gillrade en fälla för tio av sina vänner. I över en timme rånades, misshandlades och förnedrades offren.NYHETERIDAG.SE
Nikolic och Gil förnedringsrånade och misshandlade tio – slipper fängelse.

3 kommentarer:

 1. Skicka hem dom omedelbart.

  SvaraRadera
 2. Vid ett besök i Visby fick jag lära mig att på Valdemar Atterdags tid så steglades ogärningsmännen när stupstocken eller galgen fick vila. Detta var omänskligtlidande men straffen var andra till varnagel och de som åsett när armar och ben sträcktes aktade sig noga. Idag är Sverige ett gott land för ogärningsfolk speciellt om de kommer från främmande länder med kulturer som anses berika Sverige. Är det inte så att de som kommer hit och inte gör sin plikt och dessutom begår grova brått, våldtäkter, grova rån och förnedrande ungdomsrån borde bestraffas, förutom domstolsstraffet, med indragna bidrag och utvisning? Danmark har haft sitt första fall där en person fått indraget medborgarskap. I flera delar av världen är straffen så omänskliga att de avhåller de flesta att stjäla, begå äktenskapsbrott eller att undandra sig militärtjänstgöring.

  För att förhindra fortsatt brottslighet borde stupstocken och skampålen återinföras med placering mitt i centrum för allmän beskådan. Hjälper inte detta är kåken nästa anhalt. Kan tänkas grymt idag, men var kommer imorgon om man fortsätter importera folk som vill att sharia skall gälla, inte bara för dem, utan också för oss när de blir fler och vi blir en minoritet i vårt eget land.

  SvaraRadera
 3. Sveriges rättssystem är helt ruttet!!!! Vänstermänniskorna äter sig in överallt!!

  SvaraRadera