fredag 21 februari 2020

Sofia Nerbrand i sydsvenskan gör vänsterns mål självklart - ingen ska tillåtas granska vänstermakten.

Det finns ett vedervärdigt program på SVT, det heter inte Kommunistnytt, men det är det som det handlar om, fast prydligt omstöpt till Kulturnytt. Det är ett program som vänder sig bara till hardcore S-, MP-, V- och C-väljare.

Förr i världen skulle ingen sunt funtad människa titta på skiten, men tvångsTV vore inte tvångsTV om de inte lyckades squeeeza in hjärntvättarprogrammet ett par gånger varje dag, i samband med att TVn står på efter nyheterna, likt de oskyldiga inslagen sporten och vädret. 

Det är ett välplanerat och rent infernaliskt åsiktsöverfall på svenska folket. 

Programmets enda dagliga uppgift är att fostra folket i rätt synpunkter, och att  injaga skräck och fruktan för det spöke de vill skapa av SD, SD-väljare och Jimmie Åkesson.

 Igår var inget undantag. Propagandisterna i Kommunist-TV var skenbart väldigt, väldigt förskräckta över att SD vill diskutera just vänsterförtrycket från public service. 

Hu jeda mig, så många arroganta och uppblåsta miner från de mäktiga SVT-cheferna! Hur vågar SD komma och ifrågasätta dem, SVT - vet de inte VEM SVT är?!?


Idag fyller en annan likatyckande kommunistvurmare i på sydsvenskan.
Lyssna på när extremvänstermakten talar.

Sofia Nerbrand: -"Håll er borta från public service, SD."

 Håll er borta från public service.......?!? WHAT.

Nerbrand: -"Att kalla SVT och SR till riksdagen för förhör hör inte hemma i Sverige. Sverigedemokraterna har hög svansföring. Det senaste utspelet är att kalla chefer för SVT, UR och SR till förhör i kulturutskottet, därför att partiet har synpunkter på innehållet och vinklingen.

Det fria ordet behöver vara fredat från politiken. Av staten oberoende aktörer ska kunna granska makthavare utan risk för bestraffning." Vänsterns mål är självklart - ingen ska tillåtas granska vänstern." 

Hög svansföring....?? För att de vågar ifrågasätta hjärntvätten?!?

sydsvenskan såklart 

3 kommentarer:

 1. På axess kan man se en dokumentär i tre delar om Gulag. Mycket intressant och skrämmande. Kommunisterna med Stalin i spetsen var inte att leka med. Det är stora likheter med dagens antidemokratiska vänster.

  SvaraRadera
 2. Vänstern vill göra Sverige till en vänsterdiktatur som Nordkorea med löfven som den evige ledaren (Kim-il-sung). Det blir avrättning med luftvärnskanon för den som kritiserar skiten!!!!

  SvaraRadera
 3. Sofia Nerbrand, Glöm aldrig vad du själv skriver; "Det fria ordet behöver vara fredat från politiken.
  Du mer inte att det skall vara fredat, tydligen inte? Du måste vara en redaktörs-hora i Ygemans hemliga stab.

  SvaraRadera