torsdag 20 februari 2020

Hjälp.

Jag hade skrivit en lång text om i senaste inlägget hur politikerna och medierna bäddat för raskonflikterna i EU. När jag skulle lägga in länken till Samnytt, försvann allt jag skrivit. Är det nån av er som har en skärmdump på texten? 

Puss och kram. länka då texten i kommentarerna, tack!

13 kommentarer:

 1. Frustration över borttappat "tänk" har hänt mig många gånger. Speciellt när jag inte använder en stationär dator. Ät tänka om och göra lika bra kan vara otänkbart.
  - Försök snälla du. Med hälsning från en som gillar tänkvärt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tröst och pep! Jag var så besviken- hade skrivit i över en timma och tyckte jag fått ihop nåt vettigt, ja, tom lite bländande. Jag försökte på alla sätt att rr och vända tillbaka, men oj, vad kört det var. Du har ett stort hjärta, men idag kan jag tänka vidare. Det var säkert nån mening med det.

   Radera
  2. Så gärna gör man en frände glad.

   Lite OT, Var på yoga och något väckte mitt intresse. Nåja, jag är man så ni bara vet. Bara armar är ofta en bar kroppsdel så det gäller armarna på en yngre kvinna. Många yngre älskar konst, i bästa fall, på sin bara hud. Tatueringen bestod av fyra småflickor i sex-, sju-, åttaårsåldern. Motivet var sammanhållet och vackert. Den ena flickan var vit med rött år, de andra hade hijab, den tredje var asiat och den siste bar drag av blandras. Budskapet var tydligt för mig eftersom den andra armen hade en bukett, också snyggt utförd, av rosor.
   Den unga damen bredvid, hade sannolikt inga egna barn. Därför vågade jag inte fråga henne, om hon förstår innebörden av våra barn och andras ungar. Något som för övrigt gäller inom familjen, släkten och klanen, om man nu skulle tillhöra nysvenskarna - vilket jag inte gör.

   Radera
 2. Elände detta att det ibland försvinner när man skall posta kommentarer mm. Har nu för vana att alltid ta en kopia på texten innan jag skickar.
  Tack för din fantastiska sida,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt. Ögonblicket som man inser att allt bara är borta, huuur man vill tillbaka till sekunden innan! Men, men sånt är livet, jag får ta ditt tips och köra det säkra före det osäkra nästa gång. Tack för omtanken och feedbacken!

   Radera
 3. Tänk vad bra internet är. Saxat och lagt några egna tänkar.

  Stefan Löfven bjöd i hemlighet Leif GW Persson på frukost i Sagerska huset.På menyn stod ägg och frågan om hur gängbrottsligheten ska knäckas.
  – Löfven är en alldeles utmärkt person, han jobbar häcken av sig och får inte så många tack för det, säger GW Persson.
  Före valet 2018 bjöd statsminister Stefan Löfven in en oväntad gäst till sin tjänstebostad i Sagerska huset, kriminologen och författaren Leif GW Persson, 74.

  På mötet, som skedde över en middag bestående av bland annat Skagenröra och abborre, diskuterade de gängskjutningarna som redan då gäckade Sverige.

  Den 22 november 2019, var det dags igen. Denna gång åt de båda frukost på tu man hand, även nu för att diskutera gängbrottsligheten.

  – Det var trevligt, jag tycker om honom. Vi är lite lika och har samma bakgrund, som gamla sossar, säger Leif GW Persson.
  Skriver Per Karlsson i Aftonbladet. Tack Per det var oberoende journalusrik och pokketen trillade ned hos mig En gång sosse alltid sosse! Inte undra på Jan och G-W inte längre är såta vänner, eftersom ingen vänsterkapitalist släpps in i Sagerska Palatset.

  G-W; – Jag vägrar att kasta in handduken. Förr eller senare tror jag att verkligheten kommer att driva det här till rätta. Frågan är vad de andra partierna ska prata om den dagen som polisen lyckas få någon kontroll på gängkriminaliteten. Då har de inte några samtalsämnen kvar.
  - Prata lågmält kan han om polisens lycka att någon dag få kontroll. Vem är då statsminister och när?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så besviken på alla gökar som ska lisma, krypa och ställa sig in för den största losern världen skådat. Leif GW är troligen inte medveten om att snart faller Löfvén likt Saddam-statyn. Och då kanske äggvitan i skägget ruttnar på honom också.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  3. Vad nu?!
   Censurerar du även dig själv?

   Skall uppfattas som ett vänligt inlägg, please…

   Jungman Jansson

   Radera
 4. @Bäste JJ, Skjut inte på budbäraren, vår goda nyhetsankare. Det är jag som är skurken, skurken som inte längre gillar G-W för att han dinerat och frukosterat i Sagerska Palatset. Han bör och får gärna lämna sin erfarenhet till regeringen och övriga partier.

  Varför har inte riksdagens partier möjlighet att inbjuda experter som får tala till alla om partiets hjärtefrågor med efterföljande frågestund? Det skulle göra riksdagens arbete både begripligt och intressant för väljarna samt för media. Jök-are skulle nog inte ses i plenisalen när SD har sitt ämne, men de är säkert nyfikna och tittar på teven.

  -Alltså Almedalen året runt för regeringen och riksdagen. Ledamöterna har sommarledigt och det är nog få som åker dit och minglar. Det får fotfolket göra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Därför att partierna ej önskar att få sin bild av verkligheten ifrågasatt.
   Helst helt sopad under mattan!

   JJ

   Radera
  2. @ JJ, Slutsats: Rösta inte på verklighetsfrånvända politiker oavsett parti.

   Radera
 5. Förstår din känsla när allt arbete är borta. Du får trösta dig med att det du skrev inte var så unikt. Du är så begåvad, så det är bara att fortsätta när du känner för det!
  kk

  SvaraRadera