torsdag 20 februari 2020

Angela Merkel pekar ut terroristen i Hanau som högerextrem. Den sjuka fanatikerns politiska hemvist är betydligt viktigare för vänstern än de arma offren och dess familjer.

Tysk neo-Nazi terrorist som sköt ihjäl nio oskyldiga medmänniskor, innan han sköt sin mor och sig själv, var ett högerextremt konspiratoriskt monster och en "tankeläsare", som trodde på utomjordingar och hemliga US-baser där barn skulle offras till Satan.

Jag har aldrig tänkt på Frankfurt eller Hanau som platser med shisha- (vattenpipa) barer. Men det verkar som att vare sig du befinner dig på en shisha-bar, i en skola, på ett tåg, en buss, på en konsert, på en flygplats eller bara ute och shoppar....äter en bit mat...så är du/jag/vi ständigt potentiella offer för någons förtryck och vrede eller bara har olika åsikter om två flugor på ett fönster.

Någon frågade "när kommer detta att sluta?" ....det gör det inte. 

Detta är vad samhället har blivit ...ett samhälle utan nationalstater och rättssamhälle, där kränkta individualister lyckats skapa sig alla fri- och rättigheter. 

Länk/Angela Merkel

1 kommentar:

  1. Precis som mäktiga, märkliga Markel skriver är den kulturella spännvidden från vattenpipa till bier wurst för stor för en vanlig tysk får känna sig hemma i sitt eget land.

    SvaraRadera