måndag 27 januari 2020

Metoo-häxa dissar offren för fruktansvärd helikoptertragedi.Istället för att visa respekt och ömsint sörja och hedra den avgudade idolen, hans dotter, och alla de omkomna i helikopterolyckan i Californien, så lade den politiska reportern Felicia Sonmez på Washington Post ut ett hånfullt twitter om en våldtäkt som Kobe Bryant dömdes för 2016.Sonmez: -“Allt offentligt är värt att minnas .....även om den offentliga personen är väldigt älskad...men som vanligt ska vi kvinnor tystas..."


Reportern Felicia Sonmez omplacerades omedelbart, då tweetsen "anses kränka The Washington Post newsroom’s social media policy. Tweetsen visar uselt omdöme som underminerar alla hennes kollegors seriösa arbete." 

I Sverige? 

Jag undrar jag om någon svensk regimtidnings chefredaktör vågat göra en så betydelsefull markering mot en marxistfeminist. 

LÄNK

8 kommentarer:

 1. Jag vill inte tysta kvinnor, men den kvinnan vill jag tysta, inte för att hon är kvinna, utan pga att hon är lika korkad som Bryant var duktig på att spela basket.

  SvaraRadera
 2. En tragisk olycka likt flera andra. Att Bryant var en kändis gör honom inte mer värd än andra omkomna.

  SvaraRadera
 3. Självklart är alla lika mycket värda. Men reportern skrev ju om Kobe B, därför skrev jag om reportern jämfört med Kobe B. Det var oerhört smaklöst av denna kvinna.

  SvaraRadera
 4. Här har vi en paradox: Utan den här bloggposten hade jag inte vetat att Kobe har dömts för våldtäkt och bara kommit ihåg positiva omnämnanden i media.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  2. Såvida du inte har bra minne från händelsen som slogs upp stort även här, och såvida du inte läser internationell press. Då delar du vetskpen med betydligt fler miljoner människor.

   Radera
 5. Vilken tur för dig att du fick veta det. Skriv ett tackbrev till kvinnan. Hon lär nog behöva det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men använd ej Nordpost!
   Då kommer det nog ej fram.
   Finsk post?
   Ah, de strejkar hej vilt.
   Hoppas fältposten fungerar om det smäller igen...
   Jungman Jansson

   Radera