tisdag 7 januari 2020

Världsmästarbästväst har en plan. Att vända civilsationsslaktarna andra kinden till.

Iranska myndigheter har satt ett pris på 752 miljoner kronor för Donald Trumps huvud. De har också skrikit efter den ondskefullaste hämnd och hotat allt amerikanskt som rör sig. Iran har aldrig sett så enat ut som just nu, alla tycks finna enorm tillfredsställelse i att ha en gemensam demon.

 Varje minut ett nytt bestialiskt hot från Iran, och vi vet ju från ISvideor, vad dessa människor är kapabla till. 







President Trump tycks vara den ende människan på jorden som förstått hur man talar med bönder på bönders vis.....Så han hotar tillbaka. Lika vildsint som motståndarna - t.o.m värre - Trump försöker hela tiden överträffa Iran i den enfaldiga och barnsliga verbala krigföringen. Det enda språk de förstår.

Jag förmodar att detta är en del av Trumps väl genomtänkta Iranstrategi. Han har säkerligen haft en eller två spioner i Sverige, som visat att om man möter dessa barbarer när de är 20 stycken maskerade och beväpnade vuxna män mot en åttaåring, genom att le snällt och säga "FY", så är man chanslös.

Västvärldens allaslikarätttshumanistförentanationernasvärdegrundsförbund är dock inne på Löfen/EU/linjen och varnar därför Trump allvarligt. Man får inte säga och göra som Trump gör. Bara Iran får säga och göra så. 

Snällgodhetsvästtramsunionen kan använda sin makt. De kan FÖRBJUDA Trump att vara dum mot Iran. 

Vi har alltså mäktiga människor i mäktiga västländer som väljer att stötta IRAN - mot Trump.

Soros sinnessjuka plan att krossa civilisationen är nära att förverkligas.

3 kommentarer:

  1. Hade Trump varit president när bin ladin mördades så hade Trump fått kritik av dom som nu kritiserar Trump. Och media nästan hyllar "toppgeneralen". Fy fan vad jag är less islamister.

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja. Vad väst behöver nu är enad front, och stöd till den modige Trump, inte en massa splittrande feminist/islamist/extremvänster-käbbel.

      Radera
    2. @Jawelin
      @ Carina-Fina

      Nu är det dock så att toppgeneralen Soleimani var den som ledde krossandet av ISIS i Irak och är inte alls någon islamist. Likaså har han agerat för att stoppa talibanernas drogsmuggling i Afghanistan m.m.

      Soleimani var shiamuslim och ISIS tillhör sunni. Det är helt olika grenar av islam. Vid stora världskonflikter är det viktigt att läsa på och hela tiden ompröva sina egna slutsatser. Jag tyckte det var bra när Trump blev president. Hillary Clinton hade ju lovat att omedelbart bomba Syrien om hon blev vald. Lönnmordet på Soleimani var dock en dumboms verk och nu har såväl irakiska som iranska parlamentet fattat beslut om att USA:s krigsmakt omedelbart skall lämna Irak.

      Soleimani och det iranska revolutionsgardet ombads för några år sedan komma Irak till hjälp i samband med att Bagdad var på väg falla i ISIS (d.v.s. islamisternas) händer. Det iranska revolutionsgardet befinner sig på irakiskt territorium - inbjudna av Irak. Det gör inte längre USA. Samma sak gäller i Syrien. USA:s baser och dess soldater används f.n. för att skydda amerikanernas (och kurdernas) stöld av såväl irakisk som syrisk olja.

      Trump har fattat ett korkat beslut, sannolikt vilseledd av sina rådgivare. Ett regionalt krig väntar, ungefär som när USA drevs ut ur Vietnam, om inte USA förstår att dra sig ur Irak (och Syrien) snabbt som ögat. Mellanöstern måste helt enkelt få lösa sina egna inre konflikter utan inblandning från västvärlden.

      Radera