torsdag 23 januari 2020

För en stark monarki behöver vi starka monarker.




Prince Charles hyllade ‘remarkable’ Greta Thunberg i Davos. Han sällar sig således till skaran av ickereflekterande och hovbugande fånar, som vill synas på bild med Greta.

Prince Charles lever just nu i ett kungahus i djup kris, britterna är ursinniga på olika familjemedlemmar som beter sig som medievilliga såpaskådisar, som glappkäftar om allt och lite till, bara för att få synas och höras på snapchat och instagram. När grunden skakar som för britterna nu, måste alla representanter för monarkin stå upp för de värden som gjort dem till de respekterade, ärade och älskade förgrundspersoner.

 Att då stå och flina underdånigt  och hylla som hjälte, en tonåring som läser tal som föräldrarna och PR-byrån skrivit, är både för platt och utnött.

 Det är 2020, låt oss agera vuxet och sluta upp med de barnsliga fantasierna om Greta som jordens räddare och Messias.

Om inte annat, så för Gretas skull. 

Barnet jag ser på bilden från det hajpade ekonomiska forumet i Davos, ser långt ifrån ut att vara snabbare än en gevärskula, starkare än ett lokomotiv, eller ens ha styrkan att hoppa över höghus i ett enda svep.

8 kommentarer:

  1. Låt greta hållas hon kommer att löna sig lite längre fram. Fråga föräldrarna.

    SvaraRadera
  2. Kan ingen ta sitt vuxna ansvar och avsluta Gretas roll som världssamvete. Hon behöver hjälp. Nästa bild av Greta ska vara en bild där hon är med en kompis.

    SvaraRadera
  3. Det är fegt att gömma sig bakom ett barn. Sämst är FN.s IPCC

    SvaraRadera
  4. Helan och halvan!!!

    SvaraRadera
  5. Till och med dina älsklingar Carina,den svenska kungafamiljen hyllar Greta.
    Prins Daniel;" vi ska vara tacksamma för att vi har Greta " oklart varför OckelboDanne tycker så. Måste han det? Han är ju inte beroende av att säga rätt pk saker för ekonomins skull..

    SvaraRadera
  6. Äkta inavel!!!!

    SvaraRadera
  7. Engelska kungahuset är en av globalistelitens stöttepelare så det är klart att de håller med klimataposteln Greta enligt given agenda.

    SvaraRadera