torsdag 23 januari 2020

Socialisterna går i bärsärk över att Staffanstorp utreder något som medborgarna efterfrågar.


Ännu en man rånades i sitt hem på onsdagskvällen.

Liksom vid de andra rån som skett de senaste dagarna kom ett antal personer till bostaden, knackade på dörren och blev insläppta.Klockan var runt halv åtta på onsdags kvällen när SOS fick larm om att en man överfallits i sitt hem. Gärningsmännen misshandlade sitt offer och stal även saker från hans hem. 

Tacka regeringen för denna utvecklingen, öppna gränser utan koll ock ett samhälle utan poliser. Hur ska vi svenskar försvara oss nu när staten kapitulerat och gett upp  våldsmonopolet. Hur länge ska vi förväntas vända andra kinden till och låta de bestialiska barbarerna få vad de vill ha?

Det finns dock hjältar i vardagen. Christian Sonesson, M, i Staffanstorp går ständigt i bräschen för sina kommunivnånare och deras trygghet.

 Staffanstorps Christian Sonesson (M) vill se så kallade "gated communities" i sin kommun i framtiden. Detta som ett svar på den ökande otryggheten i samhället.

NYHETERIDAG.SE. Länk

Trygghetsdirektivet innehåller flertalet förslag.

Media är självklart mest intresserade av ett av de sju förlagen för ökad trygghet inom stadsplanering. Nämligen att utreda bostadsområden där säkerhet för de boende är väl integrerat redan i planeringsstadiet. Dvs så kallade ”gated communities”.

Den socialdemokratiska oppositionen rasar och ondgör sig redan på förhand. Deras bild av ett tryggt Sverige måste de naturligtvis försöka upprätthålla - till varje pris. Men medborgarna ser vad som händer med vårt land. Var så säkra. 

”Under morgonen har Christian Sonesson fått frågan av andra medier om hur han tänker kring den socialdemokratiska oppositionens kritik – att hans förslag snarare bidrar till ökad otrygghet.

– Den här socialdemokratiska politiken som man har kört i alla år i Sverige har ju inte fungerat, den har varit kontraproduktiv och lett till att vi i dag har ett mer otryggt och mer kriminellt Sverige än på mycket länge, kanske någonsin. Så den linjen är ju prövad, den fungerar inte, säger han.

– Jag tror inte att mina förslag som syftar till att öka tryggheten skulle bidra till att folk tycker det är otryggt. Det är nog snarare bomber och skjutningar som leder till att människor tycker det är otryggt i samhället i dag.”

4 kommentarer:

  1. Kanske en blivande statsminister, Den som finns nu borde bytas ut snarast.

    SvaraRadera
    Svar
    1. En man med kunskap, insikt, ambitioner politisk vilja aom lyssnar på folket och får saker gjorda? Ja det vore en dröm.

      Radera
    2. Christian är större och bättre.

      Radera
  2. "Gated communities" kommer att bli en stor grej framöver. Att inse att politiker och storfinansens ägare blir de första är kanske inte så svårt.

    SvaraRadera