lördag 28 december 2019

Tänk att det kostar så många miljarder att utplåna ett fantastiskt välfungerande samhälle.


Sveriges kommuner har ökat sin skuldsättning med 275 miljarder kronor sedan invandringens toppår under asylkaoset 2015 och ligger nu på 959 miljarder totalt. Det framgår av nya siffror från SCB.

Vad trodde kommunerna, vad trodde reinfeldt, vad trodde lööf, vad trodde löfvénkameraderna, vad trodde politikerna, vad trodde regimmedierna? Vad trodde folket?

Jag är bara en f.d flygvärdinna - men jag såg ALLT, jag förstod ALLT. 

Om vårt nya krigiska Sverige skriver en som sett och som vet - Mohammed Omar

-"Ja, det är så det ser ut i länder som Somalia, Irak och Afghanistan varifrån invandrarna kommer. Det är svaga stater som varit krigshärjade i decennier. Det är länder som är genomsyrade av rasism och klanfejder, islamisk extremism och låg utbildningsnivå. Med massinvandringen från dessa länder sprider sig dessa beteenden hit. Sverige blir mer som invandrarnas hemländer. Det är inte svårare än så. 

Med en rimlig invandring hade det kunnat fungera, men det är för sent nu. Idag är det enda realistiska och ansvarsfulla ett totalt asylstopp och att börja vidta åtgärder för att stimulera återvandring."


Friatider


2 kommentarer:

 1. Stimulera återvandring?
  Påtvingad återvandring av kriminella och hela deras familjer, papperslösa och asylsökande utan asylskäl är det enda som kan hjälpa Sverige. Sverige skall inte heller ta hänsyn till alla fake-skäl som anses lägga hinder för utvisningar. Vi har inget ansvar för andra länders medborgare på det viset.
  Att dra in alla former av bidrag till de som inte fått uppehållstillstånd och alla som fått det men inte lever permanent i Sverige är en bra början.

  SvaraRadera
 2. Tonald Drump2019-12-29 00:00

  Det kommer inte att bli lätt att vända skutan. De problem vi står inför har ingen politiker i hela världen någon erfarenhet av. Tyvärr tror jag att tipping point var för länge sedan och enda chansen vi har är att något förnuftigt land vill tvångsförvalta oss. Sverige har redan beställt sin gravplats.

  SvaraRadera