lördag 7 december 2019

Sverige har en förödande brist på riktiga poliser.

Däremot har jag lagt märke till att vi har en otroligt snabbt växande kader av självutnämnda och übernitiska bevakningspoliser i de svenska stugorna.  

I motsats till inte-skjuta-polisen så är detta en riktigt hardcore nitisk PK-milis-kår, modell stupstock 2019.

De ser inte mellan fingrarna, här snackar vi inte pizza, armband, kaffe och dialog, här snackar vi kadaverdisciplin. Nåd gives inte. 

Hur futilt brottet än tycks vara för oss normala, så ska gärningsmannen, oftast en b-skådis, ner i parterr med nosen i skiten, pudla underdånigt och akta sig noga för att i fortsättningen öppna munnen offentligt, såvida inte texten nogsamt PK-granskats i förväg.


idag är det Nour El Refai som backar efter ett uttalande i ”Skavlan, som fick vissa tittare att reagera starkt.Nu ber hon, precis som alla  som står i beroendeställningen till PK--armén, om ursäkt på Instagram: ”Hemskt ledsen”. 

Genant.

4 kommentarer:

  1. Vad bra det skulle vara om folk istället för att kontrollera andra i bästa stasistil försökte att ha koll på sig själva. Den moderna tekniken används mer och mer för att bedriva åsiktskontroll, istf att förbättra kommunikationen mellan människor. Nikola Tesla som var den första att i slutet av 1890-talet skicka ett meddelande utan kabel, la alltså grunden till våra mobiler, radio mm, han vänder sig nog i sin grav.

    SvaraRadera
  2. ”Gjorde en klumpig jämförelse i Skavlan där jag sa att kroniskt deprimerade kan ta medicin och därför slippa bli sjuka så ofta, precis som 'folk med diabetes kan ta medicin och nästan aldrig vara sjuka'”, skriver hon.Nour El Refai berättar att hon är ledsen för de orden.

    ”Det var extremt klantigt sagt och jag förstår att många är jättesjuka i diabetes trots medicin”.

    Hon fortsätter:

    ”Hemskt ledsen för det”.

    En högst berättigad ursäkt
    Diabetiker

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Diabetiker, jag vet att du har det svårt med en allvarlig kronisk sjukdom som du lever med varje dag. Jag tycker inte att någon enda människa ska uttala sig förklenande och okunnigt om din sjukdom. Det jag är trött på är de dagliga attackerna på precis allt som sägs, och människor som tvingas krypa till pudelkorset offentligt. Var eviga dag är det någon som kränks. Var evig dag startas drev. Igår var det Jessica Almenäs. De flesta människor, vi är inte perfekta, vi gör fel, uttrycker oss klumpigt, t.om mycket dumt. Jag önskar istället att vi ska vara storsinta, förlåtande, skaka av oss och gå vidare, istället för att jaga varandra med vassa pekpinnar.
      Jag har själv en del saker som jag skulle kunna känna mig sårad över. Men jag har valt att inse att världen ser ut så här, och om den som omedvetet kränker utan ondska i uppsåtet, så måste vi kunna skaka lite på huvudet och gå vidare.

      Radera
    2. PS Dagens kränktaste, en kille som intervjuats av Malou von Siwers. Suck.

      Radera