söndag 8 december 2019

Det värsta med Löfvéns propagandamaskin är inte ondskan bakom,

utan alla deras förslavade dövblinda sosseföljare, nyttiga idioter som krossar sitt land och sina landsmän utan att själv fatta nånting.

Ett av alldeles för många exempel, Sandro Scocco, 4 dec aftonbladet: ”Sverige skulle behöva dubblad invandring”
NN1: Skrämmande utveckling på högerkanten. Känns bra att ha en statsminister som står upp för grundläggande demokratiska värderingar 🌹

NN2: Mycket bra sagt. Det behövs sägas ifrån. Vissa saker går inte att förhandla om, vare sig nu eller i framtiden! 

NN3: Är glad över att vi har en statsminister som står upp för Förintelsens offer, och inte en som sviker dem för att bilda block med nyssnazister. Tack Stefan! ❤ 

NN4: SD växer eftersom det är ett populistiskt parti som säger vad de tror folk vill höra och skyller alla samhällsproblem på invandrarna.

NN5:  Sverigedemokraterna jobbar systematiskt och konsekvent, med små små steg över lång lång tid, mot det fascistiska samhället, där staten har total kontroll över invånarnas sociala och kulturella liv, och där alla avvikelser från den rätta tron.

NN6:  Bra Stefan! Nu har vi det svart på vitt: En röst på M & KD är också en röst på SD:s inflytande. Socialdemokraterna är den starkaste garanten för att SD inte får inflytande över regeringsmakten.

NN7:  Älskar att du ALDRIG viker ett tum för den pågående radikala och extrema högersvängen som många andra partier just nu gör!En statsminister att lita på ❤️

3 kommentarer:

 1. Tonald Drump2019-12-08 21:38

  SCOCCO + 7 NN = 8 kompletta idioter.

  SvaraRadera
 2. Stefan L har en enorm dragningskraft på idioter. Dom flockas runt jubelidioten. Stefans politik attraherar speciellt kvinnor. (tror inte att det är hans sexappeal)

  SvaraRadera
 3. "SOCIALDEMOKRATERNA har jobbat systematiskt och konsekvent, med små små steg över lång lång tid, mot det fascistiska samhället, där staten har total kontroll över invånarnas sociala och kulturella liv, och alla avvikelser från den rätta tron."
  Stämmer bättre så !!!
  /rune/

  SvaraRadera