måndag 4 november 2019

Sverige - blev ett shitholecountry efter reinfeldt.

Terrorforskaren Hans Brun riktar nu kritik mot Sveriges riksdagspolitiker efter utvisningsdebaclet.

– Nu har jag härjat i media om den här frågan åtminstone sen 2014 men det har funnits noll intresse från riksdagen att ta itu med det här, säger han och fortsätter:– Vi visste att det här problemet skulle dyka upp, säger han.

Inrikesminister Mikael Damberg, S, låtsas se väldigt bekymrad ut, och medger att lagen hade kunnat ses över tidigare. 
Lagen har funnits sedan 1991, det hade såklart varit bättre om den pågående översynen gjorts tidigare och många delar så klart ansvaret för att så inte skett.

______T Persson kommenterar mästerligt på altmedia FB:  

-"Tyvärr bidrar den näst intill obefintliga regeringen - alltså den exekutiva ledningen i vårt land - till att ytterligare undergräva förtroendet för internationell demokratisk utveckling i världen. 

Om en regering aldrig kan fatta beslut, aldrig sätta ner foten, aldrig peka ut en färdriktning annat än inom skatteområdet, aldrig prioritera ett nationellt försvar eller i övrigt göra ansatser till att vidare- utveckla smarta lösningar inom alla vitala samhälls- områden som verkar gå på knäna, då har vi snart folk på våra gator som i Chile, Libanon, Irak, Bolivia, Ecuador och annorstädes som vill avsätta våra demokratiska, inkompetenta ledare."

3 kommentarer:

  1. Det där "snart" har vi förgäves väntat på...

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  2. Tonald Drump2019-11-04 14:04

    Att förutse saker har aldrig varit Svenska regeringars starka sida utan man väntar tills ett problem blivit allvarligt innan man börjar snacka om det. Sen skall det ältas i årsvis innan man kan ta ett beslut (i bästa fall) men då har problemet växt och ändrat skepnad och då står man där med en lösning som inte längre är anpassat till problemet. Det är då man tackar gud för att det finns sopkvastar och mattor, problem solved.
    Det som har hänt är riktigt dåligt för Sverige, det enda positiva är att det hamnar på sossarnas minukonto ihop med en massa andra misslyckanden så 15% för S i nästa val kommer närmare.

    SvaraRadera
  3. Protester mot sittande president i Bolivia
    https://www.youtube.com/watch?v=lmavgkSasRk
    Miljoner ute på gatorna
    Totalstrejk.Landet parasylerat

    SvaraRadera