fredag 15 november 2019

SD har lyft! Och skrikvänstern har förlorat sitt hatobjekt.

Nu har de hittat två nya mobbningsoffer att fulgöra och brunsmeta, Staffanstorp och Sölvesborg. 

De enda lyckliga, svenska kommuner som har politiker som bryr sig och står upp för sina invånare - tänk att de kan väcka så mycket hat, bitterhet och sjuklig missunsamhet hos "de goda".


6 kommentarer:

  1. Tonald Drump2019-11-15 22:54

    En målande beskrivning.

    SvaraRadera
  2. Jag tror jag blir galen, hur har Sverige kunnat bli så här och varför är vi svenskar så snällla o tysta? Nettan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Raymond Zweigberg2019-11-16 10:31

      Svenska folket har blivit indoktrinerat, lurat och bedraget av sina politiker och storfinansen (läs Wallenberg & sällskap) ända sedan 1900-talets början.
      Det folket har fått se och fortfarande ser är en hårt styrd dockteater bakom vars kulisser storfinansen med hjälp av bankerna styr de pengar som styr politiken.
      All information om närapå allt elände som storfinansen gjort mot svenska folket finns öppet, bara ett musklick iväg, på internet.
      Där finns också allt om vad den internationella storfinansens härjningar bland ländernas regeringar, finanser och naturresurser har resulterat i.
      Mycket om vad den politiska "elitklassen" i Sverige och världen hjälpt till med, för egen snöd vinning, finns också öppet på internet.
      Happy hunting!

      Radera
    2. Nettan, jag delar inte Zweigbergs teorier. Och tänker att svenskar är så "snälla" för att vi indoktrinerats i decennier att tro att vi är utvalda att vara goda och bära det tunga världssamvetet att skydda alla som "lider", det har itutats oss att det är vår enda plikt att sätta oss själva sist, alltid.

      Radera
  3. Svenskarna är fega och konflikträdda. Hjärntvätten har lyckats.Godheten har bytt plats med ondskan, svenskarna ska offras på godhetens /ondskans altare. Och våra politiker är ondskans hantlangare. Och de hjärntvättade väljarna hänger på utan eftertanke.Allt har en agenda.

    SvaraRadera