fredag 8 november 2019

Jag har hela tiden känt att Löfvén, Johansson och Damberg döljer något

 om orsaken till att sex imamer går ut i friheten och hyllas med "kramkalas".

Jiyan Behrozy,, utdrag ur ledaren: - "Ljug inte, imamerna skulle tas emot som kungar i hemländerna

Ledare:

-Det är fullständigt vansinnigt av regeringen att inte på riktigt utvisa dem när de klassas som hot mot rikets säkerhet. Jag vill gärna veta på vilket sätt de överhuvudtaget riskerar att förföljas i sina hemländer.

Realiteten är precis den raka motsatsen till orsaken man anger, att de alltså skulle förföljas i sina hemländer. Dessa imamer skulle tas emot som kungar i moskéer och folkmassor i Irak, Uzbekistan och Egypten, som de alltså kommer ifrån. Man skulle dela ut sötsaker och fira deras hemkomst. De representerar extremism som fått en bred publik i hemländerna.

Det finns otaliga fall hos Migrationsverket, där människor flytt från olycksdrabbade länder, som inte varit något hot mot rikets säkerhet men som utvisas härifrån, Ta bara Sirious Shahrooei och Mulu Baraki som exempel. Det finns också otaliga bevis ute på nätet, hur populära dessa imamer är i sina hemländer med sina demokratihatande och grovt antisemitiska synsätt och levnadssätt, som tyvärr numera också blivit ett vanligt synsätt i Sverige."

Damberg mot Forsell på SVT, framåtlutad i sluggerposition, knutna händer och spretigt fotarbete, man ser hur han skruvar på sig - vad döljer du för oss?

5 kommentarer:

 1. Har just sett en väldigt bra film på C More First. Den heter "The 15:17 to Paris" av Clint Eastwood. Filmen är en filmatisering av ett terrordåd på ett tåg från Amsterdam till Paris, året var 2015. Jihadisten (som hade ett automatvapen med över 300 hylsor) avväpnades av tre amerikanska soldater som var på semester i Europa. Den filmen borde visas i SVT. Clint E var 88 år när filmen gjordes. Han är fortfarande still going strong. Filmen är en brutal påminnelse om muslimsk terrorism.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Clint Eastwood! Där har vi en riktig man, om han blåser på Schwartzenegger trillar han omkull.

   Radera
 2. Tonald Drump2019-11-09 00:48

  Jag har skrivit tidigare att jag tvivlar på att imamer skulle bli förföljda i sina hemländer. Man skall nog pressa Damberg på vilket sätt de riskerar att bli förföljda. En avslöjad lögn om detta hade varit sista spiken i kistan för sossarna. Hoppas, hoppas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet att du sett det tidigt. Jag har värre farhågor; att S är så uppsnörda av islamisterna att de fått ett hot. -Utvisar ni imamerna så spränger vi hela Sverige.

   Radera
 3. Sossarna är rädda för att mista sina islamväljare.
  Att de inte kan försvara sitt agerande är helt klart.
  Bara att lyssna på den arrogante Damberg gör att man mår dåligt.

  SvaraRadera