lördag 9 november 2019

Den globalistiska följavänstern-skaran lider av ett nervöst tic.

Igår satt jag i bilen med radion på P1, där slipper man oftast gaggarprogram som går ut på att garva åt varandra i studion, men nu var det ett program som gått länge och heter "Spanarna". En av kvinnorna i programmet skulle beskriva folk som gör fel och inte ber om ursäkt, som ett exempel tog hon "den otäcka gubben i USA". Den andra kvinnliga deltagaren spädde strax efter på med "den där fula gubben i Amerika".

 Eftersom det var radio så såg jag inte personerna framför mig, men vet ändå exakt hur de såg ut när de fällde sina kommentarer. 

Ty personer med Trump-tourettes dyker upp precis överallt. De blåser upp sig, nacken sträcks snett bakåt, blicken är arrogant avmätt, de nickar, men bara en aning, lyfter ena ögonbrynet och hånler sen menande. Ingen ska hysa tvivel om vilken gubbe de talar om. 

Och eftersom vi lärt oss globalisternas signalspråk vet vi alla att det inte är någon otäck gubbe i Turkiet eller NordKorea de talar om. Dessa människor skulle aldrig raljera elakt om islamister elle kommunister, de tillhör Trumphatarligan. Skaran är drabbad av en världsomfattande masspsykos, där syftet är att avsätta president Trump.

 Inte alls för att han är dålig för sitt land och sitt folk. 

Utan för att han är ett hinder för att bryta ner allt motstånd mot den nya socialistiska världsordningen. 

Fast det vet inte de debila människor som har Trump-tourettes. 

De hånar Trump för att alla andra gör det. 

7 kommentarer:

  1. Undrar om dessa kvinnor sörjer att DDR inte finns längre. Om dom saknar Stasi, det är ju idag 30 år sen muren i DDR började rivas. Fast Stasi har ju bara flyttat några mil norrut.

    SvaraRadera
  2. Tonald Drump2019-11-09 14:46

    Jag håller med dig Carina.
    Globalisterna gillar inte politiker som inte går att domptera. Trump kan vara både plump och oborstad ibland men mycket hellre han än ryggradslösa PK-politiker man oftast ser. Det bästa med honom är att han vill sitt folk och land väl. VOTE TRUMP

    SvaraRadera
  3. Fula gubben i Amerika var väl Jeffrey Epstein som hade nomenklaturan i USA och Storbritannien som BFF:s.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mitt i, som vanligt Argus. Det skulle ha varit så, så himla jäkla underbart om en av deltagarna sagt, -"Förlåt, men är det Jeffrey Epstein ni talar om....?

      Radera
  4. Helt rätt, för dumhet finns ingen övre gräns!

    SvaraRadera
  5. Neuropsykiatriker2019-11-10 17:44

    "Trump-tourettes" Stopp! Använd aldrig en diagnos (här den neuropsykiatriska Tourettes syndrom) som debattillhygge. De som har en diagnos kan hålla sig för skratt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag visste att någon skulle bli kränkt, så ser livet ut numera. Förlåt för att du känner dig sårad. Men detta är inget påhopp på de som lider av neuropsykiatrisk sjukdom, eller tillhygge mot någon annan är de som drabbats av tourettesliknande Trump-tics.

      Radera