tisdag 19 november 2019

I förra veckan Rusta. Nu går Clas Ohlson också bort.

Christian Sonesson, M, Staffanstorp skriver:


- Clas Ohlsons försöker nu få oss att klippa eller ”blurra” vår film så att flyttlådor som köpts hos dem inte syns i filmen.Ängsligheten är stor i Sverige. Filmen har setts av 250 000 människor. Clas Ohlson har dessutom redan fått betalt för sina papplådor när de såldes. Clas Ohlson borde var glada över att just deras flyttlådor syns men det är de alltså inte. Vad är det som gör Clas Ohlson så pk så att de försöker få oss att klippa eller ”blurra” filmen? Jag vet var jag inte ska julhandla i år. Bye bye Classe!

Men vad är det med dessa vinstdrivande företag som anser sig för fina för  vissa människors pengar?? Och vad är DN - uppviglare?? Vad är detta för häxjakt?  Vad är de ute efter? Att styra folks åsikter, och om man tycker att Staffanstorp är en bra och välskött kommun så är man en dålig och oönskad människa? 

Uselt.

Nu blir det Dollarstore för hela slanten.


4 kommentarer:

  1. Jag vill inte stödja nåt som extremisten Stefan L stödjer. Sverige är översvämmat med aktivister som vill förstöra Sverige, Stefan L går i spetsen.

    SvaraRadera
  2. Kan det vara så att Klas, Ruter m. fl. redan betalar "skyddspengar"? Därför är det bäst att lyda order från Steffes nya väljare.

    SvaraRadera
  3. Tonald Drump2019-11-20 03:48

    PK-eliten har tydligen nästlat sig in överallt.

    SvaraRadera
  4. Ytterligare ett företag att bojkotta! Tack för mig classeohlson! mina surt förvärvade pengar (i Världens Högsta skatteland) betalar jag till något som värderar mig som kund och skiter i de ok-idioter som finns!

    SvaraRadera