torsdag 14 november 2019

Dundrande Johanna Jaara Åstrand har kört helt vilse.

"För de debattörer som skriker sig hesa över att Skolverket inte skrivit ut bibeln och nationalsången i kursplanerna kan jag avslöja en annan ”brist”. Ingenstans ställs krav på att vi lärare måste undervisa om midsommarens ”Små grodorna” eller julens ”Vi äro musikanter”. Inte ens i Skaraborg. Hur trevligt det än må vara, så hör det nämligen inte hemma just i kursplanerna."



AFTONBLADET.SE
DEBATT: Nationalsången ska inte ingå i kursplanen

En arrogant Johanna Jaara Åstrand, förbundsordförande i Lärarförbundet, anklagar alla som vill bevara historia och svensk kultur i skolplanen för att ägna sig åt "sovjetisk detaljstyrning". 

Kvinnan med armarna ilsket knutna över bröstet verkar ha svårt att fatta. Det är den sovjetiska detaljstyrningen i Skolverket som alla reagerar och protesterar mot.

2 kommentarer:

  1. Handplockad för att vara globalizterna till lags. Måtte demonerna hemsöka kärringen. Blodsven

    SvaraRadera
  2. Dessa dagar kan det behöva påminnas att enhetsskolans arkitekt Stellan Arvidsson blev hedersdoktor i DDR i slutet av 1960-talet. Många lärare i Sverige var på konferenser i DDR, skulle skolas till att jobba för ett socialistiskt samhälle, enligt Stellan A. Som tyckte att det var en sorgens dag när muren föll

    SvaraRadera