fredag 18 oktober 2019

Varning, varning för transgenderism och masspsykos, alla trelleborgare!

Undras om Trelleborg får med sig no-go-zonerna på det här.


Viktigt från FB, Fredrik Sjögren skriver: 

- Detta är faktiskt något av det läskigaste jag läst. Tycker det är högst angeläget att skriva om.

Idag skriver Trelleborg lokaltidning om att biblioteket där blivit "HBTQ certifierat". Vet ni vad detta innebär? Föreståndare berättar att: "Vi ska använda könsneutrala uttryck och gå ifrån tvåkönsnormen". 

"Vi tänker också mer på att till exempel använda könsneutrala uttryck, såsom vårdnadshavare istället för mamma/pappa, både i tal och i tryck och att gå ifrån tvåkönsnormen."

Man vill alltså gå ifrån att kalla föräldrar för Mamma och Pappa för att istället kalla dem för vårdnadshavare.

Detta är varför jag aldrig kan stödja varken HBTQ eller Pride-rörelsen för det är rena vänster-indoktrineringar som är skadliga för samhället och för folket. Grejen med dessa typer av rörelser är att man alltid väljer att straffa och ge sig på en majoritet, för att gottgöra för en kränkt(?), extremt liten minoritet.

 Dessa rörelser är inget annat än extrema, men vill gärna måla upp sig som något godartad och som de själva säger "kämpar för allas lika värde". Grejen är att detta är redan uppenbart för I princip 99% av västerländskt folk. Men så fort man skrapar lite på dessa rörelsers fasad, på ytan, så visar det på vilka extrema och skadliga åsikter de vill genomföra och hjärntvätta befolkningen med.

Barn idag mår redan psykiskt dåligt, osäkra på sitt kön och en väldigt hög skara tar det så långt att de könskorrigerar sig. Just dessa typer av rörelser, finansierade av RFSL och staten är utan tvekan den största bidragande orsaken till det.

Jag uppmanar er som stödjer dessa typer av rörelser att faktiskt tänka efter. Titta på vilka konsekvenser det ger på samhället överlag, vilka extrema åsikter som gömmer sig bakom alla godhetsfloskler. Men framförallt till er Trelleborgare, visa att detta har gått för långt.

3 kommentarer:

 1. Sverige är översvämmat av aktivister på alla nivåer. Det är amatörernas afton.

  SvaraRadera
 2. Tonald Drump2019-10-18 17:10

  Om detta kan hindra dessa idioter från att föröka sig eftersom dom inte vet vem dom skall para sig med så är könsneutralitet bra. Vi andra kan fortsätta att föröka världens befolkning i lugn och ro.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra idë. Låt dem torrjucka på varandra. Och låt dem vara en megaperentes i världshistorien.

   Radera