torsdag 17 oktober 2019

Vänsterextrema SVTs Carina Bergfeldt hatar Trump så mycket så ögonen lyser och näsborrarna fladdrar.


USA har tvingat Turkiet och dess allierade att stoppa offensiven i norra Syrien . Och Turkiet har - av någon anledning lyssnat.  US Vice-President Mike Pence har meddelat en paus i krigföringen i 120 dagar. 



Är inte det fantastiskt! Vem had trott det om en förvriden diktator. 

Men, men....

Carina Bergfeldt och all världens vänstermedia är tokiga på president Trump. Först för att han drog sig UR mellanöstern. Visserligen var det vad dom ville, men eftersom det är president Trump så var det ändå helt åt helvete - och Jeeez vad dom HATAR honom!!! 

Och sen har han mage att få till ett stillestånd  - grrrrr!! Visserligen var det också vad globalistextremvänstern ville, men eftersom det är president Trump så var det ändå helt åt helvete - och Jeeeeez vad dom hatar honom!!!

Hon är en parodi på sig själv, mänskan.

6 kommentarer:

  1. Då hon dyker upp på tv byter jag kanal.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, man får verkligen fruktansvärda obehagskänslor av henne. Det lyser av illvilja och ondska i hennes ögon.

      Radera
    2. Vad lyckliga ni är!
      Jag har ju ingen TV att stänga av...

      Jungman Jansson

      Radera
  2. Och i morse fredag så hade man i SVT:s morgonprogram några "influencers" , ""poddare" och vad de kallas, samlade till ett hatinslag mot president Trump, där man gjorde sig lustig över hans brev till den turkiske presidenten häromdagen. Man skrattade gott åt sina egna skämt om Trump och fick medhåll av programledarna. Sedan fortsatte man med kritik mot Nobelpristagaren i litteratur Peter Handke, som dock bet ifrån sig i ett utländskt tv-inslag.

    SvaraRadera
  3. Tonald Drump2019-10-18 10:12

    Undrar hur stämmningen hade variit om der var Löfven som drog bort Svenska soldater från en blivande krigshärd. USA och ett fåtal EU-länder har offrat många soldaters liv runt om i världen så jag förstår att Trump tröttnat på att dra lasset ensam.

    SvaraRadera
    Svar
    1. De hånflabbande personerna som garvar är i skrattkammaren och glor på sig själva i spegeln.

      Radera