torsdag 17 oktober 2019

SVT-aktivisterna rapporterar om rasister som vill ha lugn och ro.


ABC-nyheterna.

Inte tusen som restaurangen hade bjudit in, men ett 70-tal extrafinagoda stockholmare hade tagit sig till Hornsbergs strand i eftermiddag för att visa sitt stöd för restaurang Midan. 

Efter klagomål från boende i området riskerar restaurangen att vräkas. Kritikerna menar att det handlar om rasism.

– Jag ville komma hit och visa kärlek och stöd, säger Atilla Yoldas, krönikör på extremvänsterns Expressen.

Kritiken mot restaurangen har bland annat handlat om för hög ljudnivå, nedskräpning och sena öppettider. 

Och när det handlar om ALLA andra restauranger som stör boende, så är det så himla förståeligt, vem vill ha nattliv utanför sitt sovrumsfönster?

Fast nu har de boende störts av ljudet från en restaurang med kulturellt yberömma tår och lättkränkthetssjukan, då blir de boende per automatik rasister. 

Allt enligt världens sinnessjukaste PK-värdegrund.

4 kommentarer:

 1. Rasism överallt numera, däremot aldrig mot vita svenskar.

  SvaraRadera
 2. Var uppe som ämne i Opinion live ikväll. Vem bryr sig om det som inte bor i Stockholm? Hade inte hört talas om det eller läst.

  SvaraRadera
 3. Tonald dfump2019-10-18 10:02

  Jag tror inte att många Svenskar är rasister i ordets rätta bemärkelse. Om Danskar, Finnar, Norrmän och Tyskar kommit i stort antal till Sverige och inte kunnat vårt språk och betett sig som MENA-människorna till stor del gör och som grupp orsakat stort minus i statskassan så hade vi tyckt lika illa om dom. Alltså kan det inte bero på rasism eller islamofobi att man opponerar sig mot migrationspolitiken utan är väl snarare självbevarelsedrift och sunt förnuft.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra uttryckt! "Kritikerna menar att det handlar om rasism".......Svenska obildade människor tror att rasism är en negerboll. Hutlöst och historielöst.

   Radera